Az elektronikus cigarettát két éve ezelőtt tiltotta be az országos tiszti főorvos a benne lévő káros adalékanyagok miatt, de az interneten árulják, sőt, a Krónika munkatársa is talált olyan boltot is, ahol kapható. Az ÁNTSZ már vizsgálódik, de a legalább egy tucat interenetes terjesztővel nehéz dolga van.

Forrás: eletmod.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főnixxxx
Ez a cikk csak egy uszítás a dohánylobbi részéről. Az E cigivel nincsen semmi baj, én is kipróbáltam. Teljesen tiszta, igaz, hogy van nikotin tartalma de messze nem olyan mérgező, mint a rendes dohányfélék és nem utolsó sorban a dohányosok környezetét nagymértékben kíméli.
Úgyhogy kedves dohányosok ne tessenek bedőlni a cikknek, semmi másról nincs szó, csak a dohányipari cégek féltik a 3000%-os hasznukat. ( a 3000% csak tipp volt, mielőtt valaki belém kötne....biztos, hogy sok százszoros haszonnal dolgoznak)
csikknorisz
Szerintem semmivel nem karosabb, mint a ''hagyomanyos''. Inkabb bizonyos erdekkorok nem huznak belole annyi hasznot, azert van ez. A bizonyos erdekkorok pedig: dohanyipar es allambacsi.
Edy Andre
A normál cigi is veszélyes, ennyi erővel azt is tilthatnák. Nem?
csikknorisz
@Peter: Aki nem akarja, hogy karos anyag keruljon a szervezetebe, ne egyen, ne igyon, es ne vegyen levegot. Sot, meg se szulessen, mert a megszuletes a legegyenesebb ut a halalhoz. Olvastam anno errol a cigirol, nem hinnem, hogy tobb trutyi van benne, mint egy pesti setaban cigi nelkul.
csikknorisz
Mellesleg a Kronikat, amire a cikk hivatkozik, en is hallottam. Es az is benne volt, hogy nem volt hivatalos engedelyeztetesi eljaras, sem atfogo egeszsegugyi vizsgalat, sutty, betiltottak, es kesz. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.