BUDAPEST — Miből fog élni nyártól Stohl András (43)? Pár hete még ő számított a legfoglalkoztatottabb magyar színésznek, ám amióta május nyolcadikának hajnalán ittasan és kábítószer hatása alatt súlyos sze mélyi sérüléssel járó karambolt okozott, a szakmai élete is romokban hever.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond

Már nagyon régen , volt egy kismotorom, és egyik alkalommal amikor megállított a rendőr nem égett a lámpa, Fogalmam sem volt róla, hogy ég vagy nem mert akkor nem volt kötelező nappal használni és sötétben nem jártam a motorral. A lényeg az, hogy kértem a rendőrt bocsásson meg , megjavítom a lámpát stb., stb. mire a rendőr , jól van kisfiam, én megbocsájtok, de te akkor is ki kell fizesd a büntetést, mert a törvén az nem bocsájt.
Hát ez ilyen, szembe kell nézni a valósággal.....ha már elkövettük.
Zsoel
@Csizmás Kond: Ez elég kellemetlen dolog, mert én is jártam már úgy, hogy amikor elindultam a járgánnyal, még égett az első lámpám, a 15 km-es út végén meg már nem... egy izzó bármikor kiéghet, most én menet közben, világosban hogy vegyem észre, hogy nem világít elöl a lámpám, amíg le nem szállok róla, és véletlenül észre nem veszem? Szóval elég szemét volt a rendőr veled.
inkvi
@Csizmás Kond: @Zsoel: Én meg a köd lámpát szítam meg, mert nem volt controll lámpája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.