Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szerintem
@qxy: biztonsági okokból....ha megráz egy kóbor áram(ez jut hirtelen eszembe)te vagy a károsult,mehetsz a vill.ber.felügy. után,hogy tessék már mondani.....ha rosszul bekötött vízvezeték miatt elönti a helységet a víz,szintén te vagy a károsult.de ha azon a tócsán elcsúszik az egyik vendéged,akár maradandó sérüléseket vonva maga után,mi az első reakciód?
qxy
@szerintem: Na ez az ez a lényeg . Vagyis valaki jóvá hagyta azt a kurva gödröt!
overdose1
9 halott mellett én is rosszul lennék egyet nem étek ha tudták hogy baj van miért nem tettek semmit? akkor feleljenek azok is akik engedélyezték annak idelyén
szerintem
@overdose1: kevesen vannak,akik mindig számítanak a legrosszabbra!De könyörgöm!Ha már egyszer bekövetkezik az,amire nem számított senki,van egyfajta morál,amivel ezt kezelni lehet.Nem legjobb védekezés a támadás alapon kibújni a felelősség alól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.