A nők jobban félnek az öregedéstől, mint a férfiak - derült ki nemrég a Bupa Health Pulse 12 országra kiterjedő kutatásából. A szakértők egyetértenek abban, hogy a nők legjobban az öregedés látható jeleitől félnek, nőiességük elvesztésétől.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
feketeözvegy
Van egy jó módszer az öregség elkerülésére............fiatalon kell meghalni.

Egyébiránt pedig én például nem szégyellem a ráncaimat, mert hozzám tartoznak, mindnek van története. Méltósággal kell megöregedni.........ne akarjon az ember 60 évesen 20-nak llátszani.
ÉS attól ha fiatal szeretőt tart még a kora megmarad............
Január
Aki sokáig akar lni, annak meg kell öregednie. A cikkben leirt gondok az élet részei.
Minden korosztálynak meglenne/megvan a társadalomban elfoglalt helye, csak ezzel a fiatalság imádattal megnehezítjük saját életünket.
nyanya001
Hála Istennek, semmi bajom az éveimel, csak tudnék még dolgozni járni.
batukán
Az olyan nőknek, akiknek gondjaik vannak a ráncaikkal, azoknak mindennap egy-két pofonnal ki kell simítani, tuti nem rinyálnának egy idő után. Igaza van feketeözvegynek, akit zavarnak a ráncai, haljon meg fiatalon, vagy szúrja ki a szemét .
szerintem
@feketeözvegy: és hány éves vagy ?én 33
varrólány
Persze, mert fiatal orientált a társadalom. Mindenkit ránctalanítani akarnak mert a modern nő ránctalan.
A lényeg, hogy lélekben fiatalosak maradjunk, és haladjunk a korral.
feketeözvegy
@szerintem: nem illik a nők korát firtatni, de 54 vagyok, két lányom és két unokám van........
és nem zavarnak a ráncaim, megmerem kockáztatni hogy a férjemet sem.......neki is vannak
szerintem
@feketeözvegy: nem illik?ismerem az etikett ezen részét,de ha ügyet vetünk rá,akkor ott tartunk,hogy inkább tagadjuk.És azért mertem "illetlenkedni"mert említetted,hogy nem szégyenled a korodat,.Igaz nem ezekkel a szavakkal ,de ezt szűrtem le.egyáltalán nem értem ezt a kor mizériát.Történt velem egyszer,hogy a koromat kérdezték,szokásom szerint a születési évszámom mondom meg.Ez alkalommal a férjem dátumát mondtam,aki 7 évvel idősebb.Azt a kikerekedett szemeket,hogy milyen jól tartom magam,látnotok kellett volna!Tanulság:ha idősebbnek mondod magad,inkább elismernek,mintha fiatalabbnak,és kédkedve néznek rád...
feketeözvegy
@szerintem: tényleg nem szégyellem a koromat! Egyébként többé kevésbé be lehet határolni ha megemlítem a felnőtt lányaimat és az unokáimat.........
feketeözvegy
@szerintem: ja és nem 11 évesen szültem...........hanem közel a 30-hoz
Zsoel
Nem csoda, ha rettegnek tőle, amikor a médiából, a reklámokból, a mozifilmekből stb. mindenhonnét üvölt rájuk a fiatalságkultusz, amely azt sugallja, hogy aki nem huszon- meg harminc- éves, az már nem is ember.
batukán
@Zsoel: Ez bizony így van, sajnos ma a retusált képek hamis illúziót keltenek a férfiakban, hogyan is kellene kinéznie egy 40-50-60 éves nőnek. Aztán ránéz a saját nőjére és eltöpreng azon milyen rosszul is választott társat maga mellé. A szomszédasszonyom úgy tett, hogy elment egy stúdióban és csináltatott "művészi " fotókat, amit szülinapján meg is kapott a férje. Egy nagyobb képet ahol jól kitátja a száját ott egy nagy luk tátongott és a lehajlott póznál is és mellékelt hozzá egy mű vaginát és kellemes perceket kívánt a férjének és kinyitotta neki a budi ajtót............hát volt egy ideig kalamajka, mert hogy a nő a keresetét elkezdte magára költeni, kondi bérlet, fodrász, kozmetika, divatos ruhák.......... a végén talált magának egy sokkal jobb palit!
dr. prédikátor
Már bocsánat! de öreg nő nincs,legfeljebb idős!
szerintem
.......meg ugye tapasztalatokkal rendelkező érett ....Azt a hozzáállást kedvelem,amikor hülyeséget csinálnak meglett korukból az élet minden terén.3 évig köpézkorú /40-60/ asszonyok között dolgoztam.Életemnek azt a szakaszát végigröhögtem
Atomqkac azaz EbUraFakó
Erre iparágak épülnek. Mindenféle szépészeti beavatkozás, kondizás az infarktusig, nem zabál csak fussa a kozmetikusra meg fodrászra, vigyáz nehogy letörjön a műkörme....jézus ereje, hát hova lett a női méltóság?

Miért nem lehet méltósággal megöregedni? A botoxxal kivasalt arc szebb, mint az az arc, melyen a munkás évek szántottak ráncokat. Ugyan már!
Feledni kéne végre a festett képeket és abbahagyni talmi álmok kergetését.
A nagyanyám soha nem járt kozmetikába, 83 évesen halt meg, de még akkor is szép volt!
feketeözvegy
@prédikátor: lehet, de nem ajánlott............
varrólány
" Élünk és meghalunk, hát kívánj szép álmokat"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.