Beletörhet Fábry Sándor bicskája abba, hogy kikezdett dr. Magyar György sztárügyvéddel. Csütörtökön nem csupán a korábban kivágott, gyalázkodó megjegyzések kerültek adásba, de újabb, humorosnak szánt jelzőkkel is gyarapodott a "csomag".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@vukkocska: Ilyen esetben nem. Különben igen. Ez katasztrófa.
vukkocska
@inkvi: arra "ítéltélˇ, hoy megnézzem a videot. Legnagyobb tisztelője vagyok Bánáti Jánosnak, így nem is sajnálom, sőt örültem neki. Ha Magyar György miatt raktad ki, éppen az a kérdés nem tisztázódott az etikai vizsgálati résznél, mert valahogy elsikkadt a kérdés, illetve elkanyarodott. Így nem lehet tudni, hogy az ellenérdekű fél feljelentése alapján mi lett az etikai vizsgálat eredménye. Feltételezem, hogy nem volt hátrányos Magyar Györgyre nézve, mert ha igen, akkor arról szólna minden hír.
vukkocska
ja, mielőtt bárki nekirugaszkodik a megnézésnek, 42 perces a párbeszéd. Kösz Inkvi:)
inkvi
@vukkocska: Bánáti miatt tettem fel. Józansága és értelmes - nem köntörfalazó - mondatai, világos beszéde: lenyűgöző.
Nagyon jó volt a párbeszéd!
A "kényelmetlen, de igazságot feltáró" kérdésekre sem adott hazug választ, nem tagadta a visszásságokat, nem próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.
Ez az ember többre érdemesült, mint arra, amilyen pozícióban van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.