Szíj Melinda: ”Van aki megvet, és gyűlöl…” Szíj Melinda tisztában van azzal, hogy van, aki megveti és gyűlöli, de az emberek másik fele szereti. Mindenesetre könnyű szívvel, és boldogan tér vissza családjához. De ha őszinte érdeklődés lesz felé, akkor továbbra is szeretne adni az embereknek…  [Dátum: 2010. 12. 17. 05:17]

Forrás: Zene.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Talpra magyar ! Rázza fel Melinda magát , ha már így megkönnyebbült , látsszon is a viselkedésén. Még szép , hogy nem mindenki szereti egyformán , az lenne csak a hazugság , Obamát sem mindenki szereti , mégis gyűri az ipart. HAJRÁ !
mindenlében
Melinda! csak saját megérzéseid irányítsanak. Ne hagyd, hogy a párod diktálja, mit tegyél. Ha felkérést kapsz, és tetszik, fogadd el. Állj kicsit a sarkadra, legyél határozott. Sok sikert!
ila51
A családja is egy biztos háttér kell hogy legyen , Ők is kiveszik a részüket a sikere elérésében , ahogy eddig is. Sok sikert , ami sajnos nem jön , hanem meg kell ragadni az üstökét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.