Beváltotta ígéretét Király L. Norbi, aki már az X-Faktor során bejelentette: a műsor után énektanárhoz megy. A showman már választott is, Éliás Jr. fogja képezni a hangját.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Hogy csinálnak valakiből énekest, ha egyszer nincs hangja??????????
Miért bolondítját ezt a srácot, akinek van hangja az sem lesz mindjárt világsztár!!!!!!
vukkocska
@51kacsa: nekem is ez volt az első gondolatom, ahogy a címet olvastam. A barátnőm is nagy Norbi imádó, csak azt nem érti meg, hogy hiába tehetséges előadó, de a CD-nél már hang is kell, akkor van bukta, ha kiadja, mert ott csak hallani lehet, nem látni.
Don Quijote
@vukkocska: szerintem van olyan mint a Horváth Charlie, de Joe Cockernek sem kutya. Az ilyen érdes hangú énekeseknek is megvannak a rajongóik:-)
vukkocska
@Don Quijote: ok, tiszteletben tartom.:)
Feraj49
Drukkolok neked Norbi. A híres és több arany lemezt megért és kiadott,és hamisan énekelő Denis Russos /fonetikusan írva/ is világsztár lett.Te miért ne lehetnél? Mert MAGYAR vagy?
Te legalább táncolsz is,nem mint a sok betonszobor énekes.Túl sok énekesünk,és sajnos színészünk is van aki nem tud énekelni,és mégis énekel. Norbi miért ne tehetné? És mint kiderült zongorázni is tanult.Nem mindenki születik énekesnek,és lehet,hogy a körülményei nem is engedték. Nem mindenki NYÁRI lány a papa mögé bújva.
Atha
@Don Quijote: Ez amolyan barokkos túlzás?
Nincs, messze nincs olyan jó hangja mind az általad említett két előadónak!
Mindkettő a rekedt hang ellenére rendelkezik koordinált rezonanciával, értékelhető hangot tud képezni.
Gyanítom hogy Király L. Norbinak hangszálcsomói vannak ezért nem tudott szinte beszélni sem egy-két rockosabb előadás után. Értem én, hogy ma a15 perc hírnév korában a nép által felemelt hős szent és sérthetetlen, de a hangképzés akkor sem játék.
A gégeváz ízületei és a hangszalagok nagyon érzékenyek. Többnyire a hosszú ideig tartó, beszéd alatt is rosszul képzett hang, a szalagok pontatlan záródása eredményezi ezeket a göböket amelyek huzamosabb erőltetés hatására állandósulnak. Innen a rekedtes, levegős, fáradékony hang. Kívánom hogy sikerüljön gyógyírt találnia a problémáira, de én elsőnek egy gégésszel kezdeném. Szerintem nála a műtét sem kizárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.