Kultúrálom projekt címmel hat nívós kulturális eseménynek ad otthont a pécsi Kodály Központ, az Ifjúsági Ház és az ANK Művelődési Központ a következő három hónapban; a sorozattól a 2010-es Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program rendezvényeinek méltó folytatását várják a szervezők.

Forrás: prae.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Arról volna szó, hogy egy profi beruházásból hová túnt egy eleve betervezett koncert orgona!? Pontosabban, hová lett az arra szánt pénz? Elvitte a cica! Ugye pécsi potentátok? Terveztetek inkább egyfajta konferencia termet, a zene rovására sok hülye! Jellemző, pont olyan bunkót másoltok, mint a főnökötök,, aki csak akkor jár koncert teremben, ha a saját rekedt hangon elordítozott áriáját csodálja sok elmebeteg rajongója, azt feltételezve, hogy Otto Klemperer instrukcióit hallgatja!!!:))))
csutak
@silber13: Egy ismert lokálpatrióta vette meg az új orgonát!
És az orgona árát a fideszesek lopták el! Lévén ők adják a Bürgermeistert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.