Balhé egy korty bor miatt, színjáték és áskálódás. A kihívás napja sem hozott változást a villalakók mindennapjaiban.

Forrás: Nana
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
full
Emberek elfelejtitek,hogy ez egy játék?Anikó úgy berugott Béci kiesésekor vagy szemellenzőtök van a fejeteken,úgy iszik mint a többi,no Jerzi sem egy piskóta Ő is rendesen iszik akkor miről beszélünk?????Nézzétek vissza az adásokat Alek soha nem káromkodott,még egy jogásznő is ezt mondta egyik adásban.De Anikó kitörései nyomdafestéket nem tűrő hangon beszélt a villalakókkal,ez igen ha ilyen szinten kell győzni akkor el kell menni ebből az Országból.
guszty
@julcsi: Éva rábukott a piára. Korábban is összeöntözgette a maradékokat a poharakból, és megitta. Az alkohol szeretete legyőzte a gusztusát.
dragonita
www.youtube.com/watch?v=y6a5ZF4Bpck&NR=1 Nem semmi ez a "sztárság" :D Mindkét videót majdnem 30 ezer ember nézte meg :D
dragonita
Azért az nem semmi, hogy nemcsak a politika, hanem a Való Világ is egymásnak bír ugrasztani embereket. Ez csak játék, megéri veszekedni miatta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.