Ugye imádjuk a kovászos uborkát? Éttermek, bisztrók, kifőzdék menő, nyári slágere. Az igazi persze az, amit mi magunk készítünk. S persze, olcsóbb is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@nyanya001: A görögdinnye héját is lehet kovászolni .Az is finom!Ugyanugy kel mint az uborkát.!
nyanya001
@prédikátor: na erről még nem is hallottam,
de a fiam kutyája baromira szereti úgy nyersen:))))
dr. prédikátor
@nyanya001: Pedig finom ,próbáld ki.Egyébként ma "prédikátorszelet" volt kovászos ubival és tört krumplival/Vagy burgonyával?/
ila51
@prédikátor: erről a szeletről bővebben szeretnék , az előbbi kis sárga híreket kompenzálandó , légyszí !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.