Nyolcmilliárd forintnyi adócsalási ügy részese – az adóhatóság szerint – a kémügy negyedik, titokzatos figurája, akit fényképünk részletén éppen Szilvásy György mögött kísérnek a rendőrök.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
"Az Orbán-kormány szakminiszterét, Pintér Sándort – áttételeken keresztül – szintén összefüggésbe hozták az Eclipse-sztorival, miután Hajnalka nevű lánya projektvezetőként dolgozik a társaságnál. Ugyancsak tény, hogy az informatikai vállalkozás – helyiségbérlőként – otthon volt a Pintér-féle Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) Zrt. Angol utcai bázisán – számolt be a Heti Válasz. A VPOP szóvivője, Sipos Jenő azonban a minap egyértelművé tette: az Eclipse–Zömök- irányítók pénzmosási és adócsalási ügyleteihez nincs köze Pintér Hajnalkának – ezért a vámnyomozók sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatták ki a projektvezetőt."

No kpomment!!
dr. prédikátor
@marlin: A szaros pelenkát már kivették alóluk!Kizárt dolog hogy a sunyisanyiék ne legyenek benne!!!
Bástya Elvtárs
Vadászpilóta volt? Esetleg Karmazsin ?! Ha igen, akkor akkor Sági is benne lehet nyakig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.