ŐRBOTTYÁN - Érdekes fordulat Stohl András ügyében. Áldozata, Kaincz Pál (78), akiről eddig mindenki úgy tudta, hogy maradandó károsodást szenvedett a baleset következtében, a kerti veteményesében úgy dolgozik, hogy a fiatalokat is megszégyeníti.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ha meg sajat peldat akarok felhozni, nekem meg szettrancsirozta egy fureszgep a mutatoujjamat 13 eve. Megis tudok dolgozni ugy is, hogy rovidebb meg vekonyabb lett, es csak 2 percet tudom mozgatni. Akkor az se maradando karosodas. Mikre nem jon ra az ember, ha blikket olvas.
sólyomszem
Ezt a mocsokságot! Én is kapálnék a kertemben, ha ilyen szorgos öreg lennék. Kinek mi a f---sz köze van hozzá??!!! Az öregek sokkal szívósabbak a mai fiataloknál, sokak a poklot megjárták és mégis tették és teszik a dolgukat, nem úgy mint a piás Stohl.
Stohl hibázott, nem először, meg is halhattak volna. A xarjankók meg fotóznak és filmeznek.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Lesz itt még fordulat,most az jön,milyen szerencséje van a papának,hogy elütötték.Már rég nem élne, de feltunningolták a kórházban.
libero
A Stohl ügy a magyar gazságszolgáltatás mintapéldája lesz. Az egész ügyet el fogják stohlni.
Stohl nem első esetben bukott meg ital és narkó miatt, ismertségére alapozva beindította a kapcsolati gépezetét. Azoknak, akik falaznak neki, csak azt kívánom hogy őket csapja el a munkájuk során egy részegen, narkó miatt kómában lévő autóvezető.
Stohl ne nyavalyogjon, hogy nem mer gyereket nemzeni, ne hogy apjaként ne lehessen mellette. Pedig egy csecsemőnek igen nagy szüksége lenne egy részeg, beszámíthatatlan apucira a környezetében...
A művész úr ne az áldozatot érő emberi és anyagi traumákat próbálja bagatelizálni, hanem készüljön a többéves főszerepére: mosolygós orcával, boldogságot színlelve papírtasak ragasztását végezni, évekig.
libero
A kaszálásról, kapálásról eszembe jut egy kb. 15 éve a TV-ben látott dokumentumfilm. Egy mindkét lábára, és egyik karjára teljesen lebénult, egyedül élő idős asszonyról készült, aki a háza melletti közeli domboldalon lévő szőlőjébe nap-mint nap órák alatt csúszva, vonagló testével felvonszolva magát tartotta rendben a szőlőjét, a félig ép kezével tépkedve ki a gazt.
Az elborzasztó látvány egy letűnt korosztály egyik tagját mutatta be, aki ereje utolsó maradékát is a munkának szenteli.
A részeg, narkós csepűrágó által elütött ember a kora alapján még abba a világba született bele, amikor a munkát jelölték meg a boldogulása feltételeként. S teszi a dolgát akkor is ha fáj valamije, ha nagyon fáj. S nem színész ő, hogy munka közben ordítozzon emiatt, de azért a fájdalomdíj jogosan megjár neki!

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Ő pedig keményen drogozott!!!Van különbség!!!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.