Kicsiny kovász nagy tésztát keleszt – járta a mondás régen faluhelyen, ahol minden gazdaasszony maga sütötte a kenyeret. Ma már kevesen gyújtják be a kemencéket, de a tudományt még őrzik
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
11 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Biztosan van itt pék vagy hasonló, aki kiszámolja nekünk, hogy mennyiből lehetne valódi kenyeret sütni? Mert abból amúgy kevesebb kellene, nem dobnánk ki.
tegnap is sütöttem és isteni finom volt :)
margit2.hu/hazikenyer.htm
Amúgy nem mindig a kötelező hasznot kell nézni (már aki megengedheti magának) az élelmiszerben.
Mindannyian jobban járunk:)
Új hozzászólás