Kirabolták Klapka György feleségének lakását! Tizenhárom antikfestményt és számos értékes bundát zsákmányolatk a tolvajok. A kár meghaladja a 25 millió foritot!

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Nem akarom dicsérni Klapka úr eszét , de ilyen ismertség mellett , egy köztudott eseménynél fogadhatott volna fel biztonsági őrző szolgálatot , már ha igaz a sztori...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
Melyik feleségének a lakását? A Mary Zsuzsiét? Voltak antik festmények? Klapka azt mondta,hogy nem volt semmije.
A jelenlegi feleségé? Az nem Klapkával lakik?Akkor kit raboltak ki ? Vagy ez a reklám helye? Lője már le valaki ezt a f..fejet
nmaria
@X-ray: Tévedsz, van egy elhagyott birtokunk, rajta egy lakóház, csak nagyon ritkán szoktuk megnézni, de ahányszor megtettük, addigra mindig betörtek. Legutolján össze törték a bejárati adót, helyreigazítás után ki is írtam rá, ne törd össze az ajtót, nem érdemes, innét már mindent el loptak.
Máskülönben én sem hiszek a Klapkának, nagyon sokat szerepel, az ilyen embereknél ennek mindig oka van.
sokanvagyunk
Sajnálom... de az "értéknek" mindig volt/van egy ronda tulajdonsága: vándorol!
Kutyafüle
Én azt gondolom, a Klapka család még egy jó ideig címlap sztori lesz.

Volt olyan trükkös betörés, hogy valaki egy szívességért kapott 2db, színházjegyet, amit örömmel el is fogadott. Aztán amikor hazament, megdöbbenve tapasztalta, bizony kirámolták.
sólyomszem
@X-ray: Na ezt most mellélőtted. Hány olyan helyre törnek be, ahol alig van valami, mégis legyilkolják érte a fél családot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.