Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész? Naiv állampolgár megtört: Tisztelt Belügyminisztérium! A mai napon (2012-01-20) rendkívül szomorúan vettem tudomásul a frissen átvett útlevelem kapcsán, hogy bár mind az igénylés, mind az átvétel már 2012-ben történt, a MAGYAR KÖZTÁRSÁG mint országunk megnevezése ugyanolyan állapotban megtalálható a borítón. Különös szomorúsággal tölt el, hogy amíg pártunk és kormányunk, valamint a nép akarata érvényesülni tud az ország határainak átlépésekor minden táblán, addig Önök a minisztériumon belül képtelenek a legalsóbb szintekig érvényesíteni a népkaratot. Ez akor lesz különösen kínos, ha végre az EU-ból is kilépünk/kitesznek.

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
@vukkocska: @Hellcat: Nem a papirok dolga,hogy tudjuk Köztársaságban vagy Magyarországon élünk. A "papirformát "vissza lehett állitani Magyar Köztársaság-ra.
De én szivesebben élek ott ahol nem a papirforma :hanem a "létforma" utal a Köztársaságra. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@vukkocska: A te agyaddal próbálj meg gondolkodni! Tudom nem könnyű, de hidd el megéri a sikerélmény!
Várom korrekt és elfogadhat magyarázatodat a 11:48-ra!!!
Állami gondozott
Megjött a fény az éjaszakába:)
Gyere koma, dolgozz a lámpagyárba!
Azon ritka emberek egyike vagy akin csak nevetni tudok, mert látom az erőlködésed mögötti szűkölő rettegést!
Te barátom nem ismered azt a fogalmat, hogy szeretet!
Sajnálatra vagy csak méltó.
senkifia68
@Állami gondozott:
Az intelligenciádat már megmutattad 17:39-kor...
Nyilván a Szanyi kapitány választási kampány stábja írja az útmutatót amúgy rendkívül korrekt és szeretettől duzzadó mocskolódásaidban is!

Tudod haver ezt a fajta szeretetet érzékeltük 2006-tól 2010-ig és ennek a "SZERETETNEK AZ ÁRÁT FIZETI A MAGYAR NÉP MÉG KÉT ÉVIG!"

Azon gondolkodtam, hogy mit is jelent a "sajnálatra méltó". Aztán, hogy ne legyen elfogult és szubjektív a véleményem rólad, eszembe jutott az egyik blogban olvasott megfogalmazás...

"...sajnálatra méltóak azok az emberek akik szeretnének kitűnni, de nincs hozzá adottságuk, ezért negatív dolgot választanak. (Rossz öltözködés, modortalan viselkedés, stb.) De aki ilyen módon teszi a "kitűnni vágyást" mint te, az nem sajnálatra méltó, hanem hülye..."
Állami gondozott
Kicsi huszár!
Én ugye leírtam, hogy estin végeztem el a nyolc osztályt!
Nem én vagyok itt a fekete ló hanem te!
Te vagy az aki mindenféle állításokat sugall magáról.
Te vagy az akit sajnálni kell, mert ugye köztudottan csak a szellemileg sérülteket szoktuk szánni.
Van a közelben (Pusztaszer) egy igen jó kis zárt osztály, szerintem te onnan írsz amikor az ápolók nincsenek a gép mellett.
Engem te sem megsérteni nem tudtok sem felizgatni!
Ahhoz ugyanis egy FÉRFI kell, nem egy impotens kispöcsű senki aki itt akar nagyfiúnak látszani.
Pá kedves:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.