Hailey - Több mint 3 milliárd forintot érő dollárért árulja egyik házát Bruce Willis (56).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Kérem a szerkesztőséget, a föld alól is kerítsék meg ennek a hapsinak az e-mail címét, mert nagyon érdekel ez a vityilló! A tóhoz remélhetőleg vadkacsák is tartoznak! Na jó! Lehetnek műanyagból is!:-)))
Levendula
Majd a matócsi megveszi a 47.000.- Ft-ból.
Mert ugye ebből meg lehet élni...
silber13
@Levendula: na, álljík mán meg a négyökrös szekér! Nehogy mán kipaterolja előlem a aztat a Brucét a nagy kipateroló! Mer ugyi nekemnek HOPPCIÓM lesz béjelentve arra a vályogviskóra! Úgy hogy ennek a Holnaptócsnak, vagy Matócsinak / e meg ipszilonnal körmöli a nevét! Elboriccsa a nagyzási hóbortja! Fene azt a fájintos lelkületjét! Hát ín Juszt se írom azzal a fránya ipszilunnal, mer én olyan vagyok! Ezt már Juszt szomszéd is bizonygatta sokszor! Szoval coki a leendő tanyámtól! Megnézheti ,mustrálgathatja,de csak annyi! Asztán isten áldja le is út, felcsút!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.