Hatalmas erővel csapódott Keresztes Ildikó autójába egy figyelmetlen vezető a hétvégén. Az énekesnő éppen egy koncertre készült, ahonnan elkésett a szerencsétlenség miatt. Az X-Faktor mentora megúszta a súlyos sérüléseket, de lelkileg nagyon megviselte az ütközés.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Fiúk! Mindenkit megvisel egy baleset, akár szimpatikus, akár nem! Neki is van édesanyja és örül, hogy életben maradt a lánya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@Kutyafüle: Veled sincs szándékomban vitatkozni. Annyit azért leírnék, hogy nem volt fellépése. És még valami . Ha valaki elvállal egy jótékonysági koncertet, azt ingyen és bérmentve teszi. És igazából azokat sem érdekelte, hányan lesznek, akik az államadósság elleni koncertet bevállalták. És nekem pont emiatt lett román...
Kutyafüle
@coyote3: Már vártam, hogy jelentkezzél, ahány ember, annyiféleképpen ítél meg egy helyzetet. Te így látod, én amúgy, és ne folytassuk tovább a vitánkat, ettől még mindketten azok maradunk akik vagyunk is. Ez részemről nem megalkuvás, csak nincs értelme fokozni. Mindketten elférünk a monitoron.
coyote3
@Kutyafüle: Attól, hogy véleményeket ütköztetünk, nem hiszem, hogy valami véres dolog történt volna. Nem volt szándékom sem Téged, sem mást kitúrni a monitorról. :)))) Talán épp ez a lényege ennek a fórumnak, hogy eszmét cseréljünk. És amíg ez ebben a stílusban folyik szívesen meghallgatok bárkit. Nyilván mindenki véleményét az átélt események, azok megítélése határozza meg bizonyos kérdésekben. Örülök, hogy olvashattam a véleményed.
Kutyafüle
@coyote3: Szia, éppen most ültem ide én is. Egyetértünk, további kellemes szép napot kívánok!
silber13
@coyote3: szóval mi is történt a legutóbbi jótékonysági koncerten?!
coyote3
@silber13: É az államadósság ellenire gondoltam. Konkrétan arra, hogy akik oda elmentek koncertezni ingyen tették, meggyőződésből. (Bár a riport alapján , amit láttam volt olyan, aki azt sem tudta miért van ott) Nos ezzel akartam példát hozni. Így érthető?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.