Hihetetlen természeti egybeesések miatt süllyedt el a világ leghíresebb óceánjárója, a Titanic – állítják a tudósok. Ezernégyszáz év után a Hold aznap éjjel volt legközelebb a Földhöz.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@silber13: Jó reggelt kedves kételkedő! Mit olvasol már megint olyan bőszen?
silber13
@Kutyafüle: nem titok: Herczeg Ferenc " új idők" folyóiratát, de nagyon kacérkodok Kosáryné Réz Lola valamelyik regényével!
Kutyafüle
@silber13: Hú de komoly irodalmat választottál. Jó szórakozást kívánok hozzá.
Visszatérve a Titanichoz, nem lehet, hogy a Hold közelsége befolyásolja a mágneses iránytút, és a hajó eltévesztette az irányt? Persze, csak okoskodok...
silber13
@Kutyafüle: Frászt Hold, meg ilyesmik! Hajlok arra, hogy a balesetet egy közönséges szövetdarabért, nevezetesen azért a bizonyos Kék Szalagért folyó verseny okozta. Mert bár a Titanic sorozatos figyelmeztetéseket kapott a jéghelyzetről, csak ment, mint egy őrült magyar gyorsnaszád. Hajtott a szalagért! És hát bumm lett a vége. Bár nekem az a Búvár Kund roppantul gyanús...
Ami az olvasnivalót illeti, az " Új Ifők" egy egész évfolyam bekötött példányait tartalmazza! Van abban minden, regény karcolat, novella vers, még keresztrejtvény is! Ja meg rohadt nagy súlya! Ezeket olvasva ismét és ismét megcsap a Boldog Békeidők hangulata, illata.Ezért szeretem. Ja, és van9 évfolyam így bekötve.
Kutyafüle
@silber13: Na ,mire kiolvasod a 9 évfolyamot, kitavaszodik. Jó szórakozást kívánok hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.