Stohl András szabadulását követő első előadását, a Jó zsaru-rossz zsarut hatalmas érdeklődés övezi. Az áprilisi bemutatókra szinte már most alig lehet kapni jegyet, pedig csak a hetekben került ismét a Centrál Színház repertoárjába.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
@lópicigáspár: Nehéz celebnek lenni!
Még nehezebb celebbé válni!
Pedig a titok egyszerű,csak a becsületedet kell suttba vágni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Mivel mindenki őt akarja, adják már mindenkinek oda, és utána már senkinek sem kell mert mindenkinek elege van.
Dulcinea
@keresztapa: Tévedés történt! Én egyáltalán nem akarom:))
keresztapa
@Dulcinea: Drága a tévedés ott van, hogy egyáltalán lehet rabzakós drogozót, sztárnak nyilvánítani, de még egy "mindenki őt akarja" címmel a közösségre tukmálni, az igen csak kiérdemli a 380- at, még ha, az illető újságírónak becézi saját magát, még akkor is.
Boszi
@ezért: Szívesen nézném:a bitófán:))Ennek az embernek a börtön is túl jó hely volt.Persze az is az adófizető pénzén.Te nélkülözöl ezt meg sztárolják.Hova fajul a világ pfff
kamazuka
@lópicigáspár: Nehéz celebnek lenni!
Még nehezebb celebbé válni!
Pedig a titok egyszerű,csak a becsületedet kell suttba vágni!
1951
A főcím országunk szellemi szintjét mutatja! Csak az a néhány "szívja meg" de rendesen, akik kénytelenek ilyen hülyék társaságában, egy országban élni! Persze ha országunk többsége végre észhez térne és visszautasítaná az ilyen Stohl Buci féle emberek sztárolását, talán országunk is előbbre jutna és tartana! De amíg ez nem következik be, sajnos országunk marad egy szomszédos ország 1970-es szintjén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.