Az a szomorú helyzet, hogy a nők elleni erőszakos bűncselekmények száma nem csökken, és mivel többségünknek nincs anyagi lehetősége személyi testőrt fogadni, ezért kénytelenek vagyunk magunkat megvédeni valahogy. Egy angol női lapban olvastam egy ötletet, ami nagyon megtetszett. Eszerint a besurranó tolvajok ellen a leghatásosabb módszer a villanypásztor. Az tény, hogy egy olyan kerítés, amibe áramot vezettek, biztosan megállítja a gonosztevőket, azonban ki szeretne reggel a kerítésén egy füstölgő hullát találni?

Forrás: naplapok.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lilaliba
igen, meg a hosszú, hegyes végű esernyő. Én egyszer este edzésről a sötét utcán a buszhoz siettem, és egy pasas követett. Utolért, megfogta a vállamat, abban a pillanatban ütöttem jobbról, aztán balról, aztán futottam. Lehet, hogy csak útbaigazítást akart kérni, de akkor se fogdosson.
sokanvagyunk
Uborkavédelemre sem vált be! Bünti is jár érte...
Csizmás Kond
Villanypásztor...az nem kecskéknek való ...???
yazo64
Szólni kell a hajdúpetikének hogy empátiából az összes nő mellé fizessen testőröket...
varrólány
@Csizmás Kond: Remélem nem vén kecskére gondoltál...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.