PÉCS – Utcára kerülhet VV Fecó (28) és a családja! A villába még nagy reményekkel beköltözött játékos elé a siker, pénz és csillogás helyett a kőkemény való világ tárult, miután kijött az RTL Klub valóságshow-jából.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Az asszony mellét ki fizette? Csak kíváncsiságból kérdezem: Mikor dolgoztatok utoljára? Ne a haknira várj, hanem menj dolgozni! Miért azt várod, hogy mások tartsanak el téged meg a családod? Tartsd el magad ne nyavalyogj !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drficsor
No igen ha csak annyi az erénye, hogy Orbán szavazó az még qrva kevéske a boldoguláshoz!
vidrapok
Elmondása szerint a rokonok milliókat költöttek hogy bent maradjon miért nem bankszámlára kérte most lenne zséé.
kkalman
Na, ez a való világ, nem pedig a majomkodás a luxus börtönben. El kellene menni dolgozni az Elco helyett létesült, letelepedett (szabadon választható), valamelyik, új elektronikai gyárba dolgozni napi 12 órát. akkor lenne miből fizetni a számlákat, meg a lakbért.
kkalman
Kimaradt.
Asszony pajtás is mehet dolgozni, a kölykök meg az oviba, ahogy más gyerekei is odajárnak, mert dolgoznak a szüleik.
taglo
Kizárt ,hogy utcára kerül !! A FÖNÖK -megmondta ,hogy SENKI -nemkerül utcára ! És ő egy SENKI !!
papír26
Hagyjuk már hogy ilyen hülyeségeket írogatnak, nem értem, hogy miért érzik ők magukat celebeknek, meg sztároknak, mikor csak egy szerencsétlenség az összes aki abba a szarba bemegy, és kiesett, meg hogy milliókat költöttek a szavazásra, és??? mondta nekik valaki???amúgy meg hiszem ha látom, hazugok, csak azt akarják, hogy az RTL kárpótolja őket, hátha jön be nekik valamicske kis pénz, szánalmasak, és nevetségesek, nem is tudom hogy gondolták, hogy ő meg fogja nyerni, eddig is csak azért maradt bent, mert nem volt kint párbajozni. A másik meg én anélkül is elvenném tőlük az önkormányzati lakást, mert abba olyan emberek költöznek, akiknek rossz az anyagi helyzetük, és rá vannak szorulva, nem pedig olyanok, akik 1 milláért csináltatnak műmellet, meg állítólag milliókat költenek szavazatokra, ennyi erőből miért nem vettek már maguknak valami kis odut a jó nagy tagú családnak!!!és amúgy meg ki nem sz... le, hogy mennyi tartozásuk van, másnak is van, sőt van akinek több, és nem azért mert nem dolgozik, mert éjjel-nappal megállás nélkül dolgozik, mégis van egy rakat tartozása, és nem sopánkodik ennyit mint ez a hülye ...!!!Jobb lenne ha felfogná ésszel, hogy senki nem kíváncsi se rá se a családjára, örülne inkább annak, hogy az RTL ingyen megcsinálta a lagziját, nem hogy fenyegeti őket, ő már így is kapott eleget, mert a mai világban nem olyan olcsó egy lagzi, főleg az ő nagy tagú családjának!!!De hát ő semmivel sem elégszik meg, én megelégednék azzal, ha nem állandóan a való világosok lennének mindenhol, mert a népet is csak bosszantja ez a sok bolond, a dagadt, hisztis elmebeteg remegős, nemnormális Kingácskával az élen, aki fogyókúrázni kezdett, mikor mindenki tudja, hogy úgyis retusálni kell azt a narancsbőrös tehén testét!!!Azóta sem nézett tükörbe, amióta kijött???remélem már visszanézte magát milyen őrült módjára viselkedett, és nevetségessé tette magát is meg az egész családját, néha úgy remegett meg hisztizett, mint egy szellemi fogyatékos!!!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.