Palácsik Tímea Amerikában várta meg a bíróság döntését.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Ez a nő sem ártatlan bárányka az is biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Azért nem mernék megesküdni, hogy minden úgy történt ahogy Timi előadta! Nyilván a Vajna szárnyai alatt létezni szebb jövőkép mint a Damu! De szerintem bármilyen életet is biztosít a számára ez a vén kujon, egy idő után a Timi számára kész büntetés lesz a Vajnával ágyba bújni, mivel Timi nem sz embert hanem a bukszát szereti!
Dulcinea
@Horizont: Egyetlen percig sem állítottam, hogy Damu ártatlan bárány! Sem most, sem a korábbi hozzászólásaimban! De, ha a bírósági tényeket figyelembe vesszük, akkor van egy nem bizonyított erőszakolás, és egy bizonyított verés! És a Damunak egy korábbi felfüggesztett! És igen büntetést érdemel mert ezeket a dolgokat elkövette. Csupán a büntetés mértékét sokallom kissé, ha összehasonlítom mondjuk Császár Előd emberölésével amit felfüggesztettel honorált a bíróság! Vagy Buci drog pia, stb. amit 10 hónappal honoráltak, abból ötöt elengedtek!
De, visszatérve a Timihez, ő sem egy ma született bárány, és a szavahihetősége is alaposan megkérdőjelezhető. Te magad írtad másfél évig tűrte a veréseket miért? Se kicsi se nagy! Már előbb feljelenthette volna, de nem tette, csak akkor amikor a Vajna felkarolta! Miért mert több pénz több befolyás kapcsolat hatalom. Tehát nem állítom, hogy Damu ártatlan, csak annyit, hogy fele büntetést érdemelné a Timi is! Miért? Azért mert akit tényleg megerőszakolnak, az nő évekig férfira sem tud nézni, a sokk és a megaláztatástól! De a Timi pár hétre a Vajna szárnyai alatt repkedett. A te véleményedet mélységesen tiszteletben tartom, és a magad módján igazad van mint bárki másnak! Az én véleményem meg az, hogy a leányzó is megérdemelne pár év büntit, mondjuk hamis tanúskodásért! Mert lehet bárhogy is magyarázni az erőszakolás ténye nem bizonyított a többi igen!
bosszants
A véleményünket leírtuk és a nap holnap is keleten kel fel.
Ennyi.
glycerin
Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is.
piszkos 12
@Dr. bosszants dr.: Vajna bácsi,hogy fogja magát meg védni !!!Lehet ,hogy Orális szexért már nem fog annyit kapni.
bosszants
@piszkos 12: Lövésem sincs, de Endrúnak több a pénze mint ennek a baleknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.