A Rákóczi híd mellett hetek óta épülő szórakozóhely ma este sem nyithat ki, a csütörtöki megnyitót az utolsó pillanatban ismeretlen okok miatt megakadályozta a Ferencvárosi Önkormányzat jegyzői hivatala - írják a szervezők.

A Ferencvárosi Önkormányzat jegyzője, Dr. Nagy Hajnalka az utolsó pillanatban, a nyitás napján sem adta ki a „zenés-táncos rendezvények tartására” vonatkozó engedélyt a Park üzemeltetői számára, holott az engedély kiadásának feltételei, a szükséges szakhatósági engedélyek rendelkezésre álltak, az engedély kiadásának határideje (a kérelem beadásától számítottan) pedig április 27-én lejárt (március 23-án adták be).

A nagyrendezvények tartásához szükséges – az engedélyek sorában az utolsó szükséges – engedély kiadásának elakadásáról ma délután 2-ig hivatalos információ sem a jegyzőtől, sem a Ferencvárosi Önkormányzat illetékeseitől nem érkezett a Park szervezői felé. Mint írják, az elmúlt napokban többszöri próbálkozás ellenére sem tudtak a jegyző asszonyhoz személyesen bejutni, a jegyzői titkárságtól jövő hét hétfőre kaptak a szervezők időpontot a személyes konzultációra.

A Park nyitásra kész, Richard Dorfmeister már Budapestre érkezett, a Kowalsky és a Vega gőzerővel próbál péntekre, a Slam Poetrys csapat pedig már szombatra faragja a rímeket. A tegnapi hangpróba és a környezet zajhatár-mérése is sikeres volt, minden érték a határérték alatt volt a szervezők állítása szerint.

A visszajelzések alapján több ezren várták a főváros egyik legnagyobb egész nyáron át nyitva tartó, 5 helyszínén, közel 12.000 látogatót befogadni tudó szórakoztató központjának megnyitását.

A Park nagy riválisa, a Zöld Pardon még szintén vár a használatba vételi engedélyre, a siófoki Coke Club pedig egy ellehetetlenítő bírósági döntés következtében meg sem próbál idén már kinyitni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
@Don Marcus Hibiscus: Itt nálunk?? Itt bármi lehet. Lehet hogy az "illetékes elvtárs" nem kapta meg a nokiásdobozát. Vagy túl kicsit kapott...Vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.