A közösségi média műfaji jellegzetessége, hogy emberek milliói igyekszenek minél többeket meghívni barátként a közösségi oldalukra. Ha a Marson már felfedezték volna a fejlett civilizáció nyomát, valószínűleg oda is küldenénk meghívókat…

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
"Oly embert ismerni, kivel a távolság és a kimondatlan gondolatok ellenére is úgy érzed, megértitek egymást - e földet ez virágoskertté változtatja."

Johann Wolfgang von Goethe
varrólány
"Nem kell száz barátra szert tenned, csak legyenek igaz barátaid, akikkel százszor annyit tudsz törődni. Nem baj, ha csak egy van, de vele egy örökké tartó barátságon át törődhetsz."

Boku wa Tomodachi ga Sukunai c. film
Kutyafüle
@varrólány: Nekem olyan barátnőm van, akinek az apja az én apukám barátja volt, és mi pedig az óvodáskortól vagyunk barátnők. Ez annyi év, hogy kiszámolni sem merem:))
másvirág
@Kutyafüle: ?Mennyi pletyka összegyűlhetett évtizedek alatt : :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.