Saját magáról készített filmet egy apa és lánya szex közben Iaşi-ban. A tíz perces felvételt az anya vitte a rendőrségre.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Hát... Nem bánnám, ha annyi ezresem lenne, ahányszor ez Magyarországon hetente megtörténik. Igaz, kamerára nem telik...
(Mielőtt bárki felháborodna, sokan élnek ebben az országban az elfogadott erkölcsi normáktól eltérően, és "másságuk" nem csak a magántulajdon vonatkozásában eltérő az elfogadottól...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Igazából tökmindegy naponta hány ilyen történik.Szívesen feltenném arra az életem,hogy akárhány ilyen ember van,egyesével verjem nyomorékká.
libero
@Don Marcus Hibiscus: Ez ellen, mint más (a többség által elfogadott, és az ő életüket rendszeresen megkeserítő) normák ellen vétőkkel szemben valóban fel kell(ene) lépni. (Ilyen esetben pl. kémiai kasztrálással, ügyelve arra is, hogy "fél 6"-nál soha ne mutathasson többre az a bizonyos szerszám).

A nyomorékká verés nem megoldás, voltak/vannak(?), akik kisgyermeküket nyomorították meg (láb, stb. deformálása), hogy az állapota révén sikeresebb legyen a koldulása...
libero
@Zsoel: Bocsánat, figyelmetlen voltam a települést illetően. Maga hír "kiakasztott", a helységnév elkerülte a figyelmem. Köszönöm a pontosítást!
Don Marcus Hibiscus
@libero: Elég borzasztó ,hogy ilyenek vannak és senki nem tesz semmit.Azért verném az ilyen szülőt nyomorékká,hogy had érezze át a szenvedést és megaláztatást.Megölni azért nem ölném meg,mert abból nem tanul,csak "villany lekapcs" és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.