Egy különös mélytengeri lény tartja lázban a világot. Sem a tudósok, sem az amatőr kutatók nem tudnak magyarázatot adni arra, vajon mi úszik a tenger fenekén. Egy csapat videóra vette a rejtélyes jószágot, ami semmi ismert állatra nem hasonlít.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hát szerintem meg Fekete Pákó Meg a Kiszel Tünci közös gyereke!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
A rejtélyes szörny szemében mi is rejtélyes szörnyek vagyunk.Nézőpont kérdése.
Dulcinea
Hát szerintem meg Fekete Pákó Meg a Kiszel Tünci közös gyereke!
libero
A tengerek (is) lassan szennyvízzé vállnak, a tiltások ellenére napjainkban is süllyesztenek el veszélyes hulladékkal teli konténereket. A vízbe jutó (esetenként csak végtelen idő alatt lebomló) mérgek a tengeri élőlények szervezetébe jutva fejlődési deformációkat okozhatnak (ld. embereknél anno a Contergan bébik fejlődési tragédiáját, a a terhes nők gyógyszerszedése következtében született végtaghiányos gyermekeik példáját).

A génekben rögzített információk sérülésével a leg különbözőbb variációk születhetnek akár egy fajon belül is, az óriás vagy törpe példányokon túl a több vagy kevesebb végtag (szerv) mellett akár teljesen újszerű egyedek is megjelenhetnek.
Könnyen lehet, hogy az élőlényes horrorfilmek szereplői már napjainkban is a valóság részei, a találkozás velük már csak (rövid) idő kérdése...
kkalman
A felvételen Matolcsy ikertestvére látható, csak a Matolcsy már kimászott a szárazföldre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.