A kedd esti bakui elődöntőből a Compact Disco továbbjutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. Tizennyolc produkció közül tízet kvalifikált a zsűri és a nézők a szombati végső megmérettetésre. A csapat örömeiben azonban nem mindenki osztozott.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
@ezért: Hej fürrer?, nincs iskolája látszik is rajta , vagy amit lefizetett utánna kellene nézni?Budai úr!
Zsoel
@varrólány: Én bizonyos számaikat igen, de valószínűleg azokat is csak azért, mert a banda velem egyidős, és a fő albumaik életem első öt évében jelentek meg, így aztán rengeteget hallottam ezeket a dalokat gyerekkoromban, énekeltem is őket. :)) (Az R-Góval hasonlóan voltam/vagyok.)
Elfogulatlanul megítélve persze elég gagyi együttes, de kellenek az ilyen tingli-tangli nóták is. Én jobban szeretem, mint pl. a Hungária erőltetett amerikaias, jampecos világát.
varrólány
@Zsoel: Jaj a Hungária meg a másik...nem szeretem .
darwin
Deutsch FürTompika még Karda Beát sem minősítheti.Még azzal sincs szellemileg egy színvonalon.Ahogy öregszik még az IQ is kiül az arcára.Eddig nem látszódott ennyire.
Cat Buster
Ez a gyerek a szomszédom szerint a zsidóság szégyene!
Kotonszökevény, ahogy fogalmaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.