Eltűntem egy kis időre a mindennapjaitokból és igazság szerint az életből is, és erről egy hímnemű alfahímnek hitt egyén tehet, meg persze én, mert mindenhez két ember kell. Ez úton kérek elnézést Tőletek és persze a barátnőimtől is, akiknek nem hittem és inkább hittem a saját, túlcsordult érzéseimnek és hittem azt, hogy megtaláltam az igazi társam, abban a személyben, aki egy pénteki buli alkalmával elcsavarta a fejem és belopta magát a szívembe. Ha tudtam volna, hogy egyúttal ki is tépi a szívem, nagy ívben elkerültem volna, de ha tudnánk, mindent előre akkor az élet sem lenne olyan szép és bonyolult.

Forrás: noipoker.hu
Feltöltő: mazsika80
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@mazsika80: Inkább jobb ha nem tudjuk! Elég az a tudat is, hogy nem minden férfi ilyen gátlástalan aljas! És nem minden nő, hajt a pénzre, és egyéb javakra, a férfinéppel szemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mazsika80
Sajnálom szegény lányt, a pasi meg elmehet a p...!
Dulcinea
Huhh, te szegény lány megégetted magad rendesen.
mazsika80
@Dulcinea: Eléggé, és még ráadásul ismerem is. Férfi létemre szégyelem, hogy ilyen szemétládák vannak! Kihasználta, játszott vele, aztán eldobta. Ha az elején tisztázzák a felállást, akkor bele se megy, de valószínű ezt a pasi is tudta.
Dulcinea
@mazsika80: Hidd el, hogy az ilyen sivár lelkű kihaénnem bájgúnárokat, ha elém kerülne, így utólag is szó nélkül pofán csapnám, egy serpenyővel. Olyanformán, hogy a fogai körmérkőzést játszanának a bennmaradásért!
rézfánfütyülős
Sok egy a nők javára!
Mert ugye az a divat, hogy a férfit elcsábítják, kizsigerelik anyagilag és elhajítják jó messzire!
A történelem elég sok példát ismer.
mazsika80
@Dulcinea: Jól hangzik :) Meg is érdemelné. A felesége meg otthon a gyerekkel várja haza férjurát, aki szegény egész héten keményen dolgozik, hogy a pénzt előteremtse a családnak. Mennyi ilyen aberált lehet...
mazsika80
@rézfánfütyülős: Igen, általában arról hallunk, hogy a nők a pénzre hajtanak, és a nagy korkülönbség sem akadály. Vannak ellenpéldák is, csak az nem annyira érdekes egyeseknek.
Dulcinea
@mazsika80: Inkább jobb ha nem tudjuk! Elég az a tudat is, hogy nem minden férfi ilyen gátlástalan aljas! És nem minden nő, hajt a pénzre, és egyéb javakra, a férfinéppel szemben.
mazsika80
@Dulcinea: Igen, Ő belenyúlt rendesen, pedig nem érdemelte volna meg..
Dulcinea
@mazsika80: Sajnos ez már így történt, nagyon sajnálom szegény lányt, de biztos vagyok benne, hogy tanult a hibájából, és legközelebb hallgat arra a kicsi csengőre!
És nagyon örülök annak, hogy időközben talpra állt és rendbe jött. A továbbiakban kívánok neki csalódás mentes pasizást!
Kutyafüle
@mazsika80: Azzal értek egyet, amit a Dulcinea írt. Nem minden férfi aljas, és nem minden nő hajt a pénzre, ezek csak sztereotípiák. De tudod, mielőtt valakivel nagyon intim kapcsolatba kerül valaki jó lenne egy kicsit tiszta fejjel gondolkodni, egy kicsit utána nézni,egy ember jelleméről annyi apró jel mutatkozik.
Ezekre oda kell figyelni, ki kell kérdezni a pasit, hátha ellentmondó "vallomásokat" mond!
mazsika80
@Kutyafüle: Ez így van, de ezt a lányt elvakította a régóta várt szerelem. Sajnos úgy látszik csak a filmekben van, az a nagybetűs szerelem, az életben résen kell lenni.
Kutyafüle
@mazsika80: Másnak mindíg könnyebben ad tanácsot az ember, mert nem elfogult, reálisabban ítél meg dolgokat. Csak a sajátját érzi mindenki szörnyű helyzetnek, amit nem lehet megoldani:((
De egy holdkóros szerelmesnek meg aztán végképp nem lehet tanácsot adni, mert ő azt látja, amit látni akar, és a végén jön rá, atyaisten, ez voltam én???
mazsika80
@Kutyafüle: Ez pontosan így van :) Mikor már késő, akkor eszmél fel az ember, de erre valók a barátok, hogy visszarángassák a földre és segítsenek neki.
Kutyafüle
@mazsika80: A baráti segítség: az jó! Sok sikert!
varrólány
Azért gyanakodhatott volna, nem tudom hány éves , hogy ennyire naiv .
Az ilyen férfiak szinte mindig nősek.
Zsoel
"és erről egy hímnemű alfahímnek hitt egyén tehet" Miért, a nőnemű alfa hím, az milyen?
varrólány
@Zsoel: Igen fogalmazni tudni kell! :-)
Nőnemű alfahím az olyan nő aki férfiasan viselkedik, talán...:-)
mazsika80
@Zsoel: :))) Azt hiszem már találkoztam olyannal is, ezek szerint Te is :)
mazsika80
@varrólány: számomra a nőnemű alfahím, uralkodó, parancsoló...mondjuk azt, hogy Ő akarja hordani a nadrágot :) Abszolut nem NŐ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.