Budapest ‒ Hajós András (43) orra elől happolhatja el Puzsér Róbert (36) az RTL Klub showműsorát. A Vasárnapi Blikk úgy értesült, a csatorna eredetileg Hajósnak szánta Fábry Sándor megüresedett helyét, elkészültek a próbafelvételek, a díszletek, és a legtöbb részletről már meg is egyeztek a felek, ám az utolsó pillanatban mégis változtattak a terveken. Hajós helyett Puzsér lehet a befutó, de végleges döntés még nincs.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gergely
Hát pedig a Hajósban sokkal több humor van mint ebben a Puzsérban szerintem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bozsik Tibi
Hajós a heti hetesben jópofa volt :) de mint showman elég gyenge. nem hiába szünt meg a régi showműsora a viasaton! eléggé erőltetett poénjai voltak! puzsérról meg inkább nem nyilatkozom. nem tudom mit tett le egyáltalán az asztalra
overdose
Én meg a Puzsért csipem olyan jól oda tud mondogatni az igazságot .
nahát
mind a kettő egy nulla, főleg műsorvezetőnek, de Hajósnak legalább nincs tájszólása.
DogAdventures
- Álarcosbál lesz az iskolában papa,mondta a kis Hajós Andris. Milyen jelmezt vegyek fel? - kérdi otthon ez a zsidó gyerek.
- Nem szórjuk a pénzt drága jelmezekre. Teszel a fejedre egy diót, és te leszel a diós metélt!

Puzsér elmegy egy barátjához vendégségbe. Belép az ajtón, és egyből belerúg egy nagyot a vendéglátója kutyájába. A barátja elámul:
- Magadnál vagy?
- Nem. Nálatok.
vukkocska
@overdose: Az igazság relatív. Amikor volt a csillag születik az rtl-en, és énekelt az operaénekes, egekig magasztalta, hogy bevitte a kultúrát az RTL Klubba. S aztán amikor megnyerte a versenyt, akkor meg tücsköt bogarat összehordott. Szerintem eléggé ízléstelen megjegyezései voltak, ami nem az intelligenciára, hanem inkább bunkóságra vall.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.