Datacom majdnem vásárolt egy kínai tabletet, de amire visszaért a papírokkal, már 10 ezer forinttal többe került: Tegnap délután (2012. 08. 29.) körülnéztem egy kicsit a komáromi TESCO-ban. A műszaki pultnál felfedeztem, hogy a MyAudio9 típusú 9,7 collos tablet 44. 900.- jó magyar forintba kerül. Szimpinek találtam az árát és érdeklődtem milyen hitelkonstrukcióban lehetne megvenni. A pultnál lévő hitelügyintéző státuszú hölgy korrekten,  teljeskörűen tájékoztatott a tudnivalókról. Ennek során az is kiderült legnagyobb örömömre, hogy augusztus 30-ig  % THM és 0 Ft előleggel, 10 havi futamidővel megvásárolható a készülék! Ujjé! Mivel a szükséges dokumentumokat (bankszámla kivonat, telefonszámla stb) nem hordom magamnál, abban maradtunk, hogy ma visszatérek a szükséges papírokkal és megvalósítjuk a bizniszt! [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Minden nap van árváltozás, az árellenőrök dolga meg az, hogy kicseréljék a címkéket, amiknek változott az áruk. És igen, éjszaka vagy hajnalban, mert akkor jönnek le az árváltozások a rendszerbe. Ugyanez megvan fordítva is, csak amiatt nem panaszkodik senki, hogy olcsóbb lett valami, mint tegnap.
csikknorisz
Egyébként kivétel nélkül minden boltban változnak az árak, csak a meghirdetett akciós termékeké stabil egy pár napig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.