BB Évi sokadik kórházi kezelése, úgy tűnik, sikeres volt. Csakhogy feltűnt egy újabb férfi az életében, és az nála majd mindig újabb összeomláshoz szokott vezetni.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Remélem annyira meggyógyúlt,hogy elzavarjon minden farkot aki próbálkozik...és csak arra fog koncentrálni,hogy rendbetegye az életét és megtalálja a gyermekeivel a szoros családi kapcsolatot...megjárta poklok-poklát gondolom okult belőle.
Dr plágium
Szerintem a drogok tették tönkre és a hirtelen jött kétes hírnév.
@honeykiss: Talán jobb lenne a srácoknak ha nem lépne be az életükbe.
honeykiss
@Dr plágium: válaszodban ott van az a szócsa,hogy TALÁN...akkor egy esélyt ?..te sem vagy annyira szigorú :)
Dr plágium
@honeykiss: Sajnos nem tud élni ez esélyeivel, már többször bizonyította! A drog használat maradandó károsodást okozott nála, gyógyszerrel kordában lehet tartani ( de meddig szedi be?), de meggyógyulni sosem fog. Nem biztos hogy jó ötlet a gyerekeinek látni amint teljesen leépül az anyjuk. Egyébként a kisebbik fiával nem veheti fel a kapcsolatot, mert örökbe adta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.