Maros Gábor  árulja a házát. Az operabáró már a sokadik híresség, aki élete munkájának gyümölcsét kénytelen áruba bocsátani.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
De vannak akiknek a bank árulja, ő legalább maga árulhatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@sport50: Tévedsz, az ismerőseim között is vannak többen akik ki tudták egy összegben fizetni a még hátralévő hitelüket a Fidesznek hála, és egyik sem volt politikus, sem bűnöző.
sport50
@entero: biztos vannak olyanok is,de az én ismerőseim közül alig-alig van aki elő tudta teremteni a pénzt.a legtöbbjükön nem segített!!persze mindenkinek át kellett volna gondolni mi lesz velük 10-15-20év múlva!ócsa sem épül,mert az már nem érinti a gazdagabbját!
adrenalink
@entero: Nagy valószínűséggel az országos átlag feletti fizetéssel rendelkeztek.
entero
@adrenalink: Olyan is volt közöttük, de olyanok is akiknek a hátralévő adósságát a rokonok összeadták. Tudom hogy csak keveseken segített ez a megoldás, de a kormány mégsem fizethette ki az adósokat, ezt te is beláthatod.
adrenalink
@entero: Persze, hogy nem. A kormány által kommunikált "mi segítünk a bajbajutott dev.hiteleseken" csak egy - amúgy is tehetős- szűk rétegre vonatkozott! Mint ahogy sok minden mást pl. a gyermekek után járó családi kedvezményt is csak ugyanez a szűk réteg tudja teljes mértékben igénybe venni. A társadalom nagyobbik része meg dögöljön meg...! Csak akkor kiket fognak csicskáztatni...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.