Az orosz származású Stanyslas Fedyanin napjaink egyik legkeresettebb tinimodellje és elsősorban törékeny alakjáért, hófehér arca, bájos, kislányos vonásai miatt kapja sorra a felkéréseket. Nőknek, nőként hirdeti a különböző divatmárkák legkülönfélébb ruhakölteményeit annak ellenére, hogy valójában férfi.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Szóval, töke van a menyasszonynak? A kis piros kabátos kép nagyon cuki, akarom mondani, nagyon ciki!!!:-))))
Fater59
Sokáig így folytatja maga sem fogja tudni , hogy fiú -e vagy lány!
Rézangyal
Ez a trend manapság. A nő férfi akar lenni, mert a férfisoviniszta társadalom ezt várja el tőle, mert nőként nem tud boldogulni. A férfi nő akar lenni, mert azt hiszi, két nagy műcsöccsel boldogabb lesz. (súlyos tévedés) A nemek keverednek-kavarodnak. Hamarosan eljut az emberiség oda, hogy szürke lesz és hímnős, mint a csigák. (pont olyanok leszünk, mint a nagyszemű szürke emberkék, akiket földönkívülinek hittek, pedig csak jövő utazók :) ) Hű de izgalmas lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.