Egy kínai házaspár hat éve halott fiával él együtt. A gyereket egy fagyasztóládába tették, beszélnek hozzá és minden nap megnézik.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Borzalmas a veszteség, amikor az ember a saját gyermekét veszíti el, de ezen sajnos változtatni nem lehet. Ennek a házaspárnak pszichiáterre lenne szüksége. Nem tudom mi mit tennénk, ha elveszítjük a gyerekeinket, de az bizonyos, hogy nem a fagyasztóban nézegetnénk. A halottaink mindig velünk maradnak, az emlékeinkben és a szívünkben. El kell engedni őket.
Proli
@Dr plágium: Soha nem tudnád elengedni! :(
Dr plágium
@Proli: Lehet, remélem sosem tudom meg, de abban biztos vagyok nem a mélyhűtőbe tárolnám a testét.
qxy
Ha valaki meghal, el kell engedni. Mert ha van másvilág, mert van, akkor nekik ott a helyük. az élőknek meg itt. és egy élő sem örülne ha amott kellene élniük. Gondoljatok bele. És nem is érzi jól magát itt a halott. Ezért vannak olyan meg magyarázhatatlannak tűnő dolgok, amit a tudomány , már mint az " okosok" nem értenek Mert amit anultak, az létezik és kész.
kerék
Ez nagyon beteg...így szinte elfelejtenek élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.