Furcsa divathullám söpör Japánban. Egyre több felnőtt pelenkát adnak el, mert sokan inkább a kényelmetlen pelust hordják egész nap, hogy ne WC-re menniük napközben.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
Messziről jött ember akkor hazudik, ha nem jönnek rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Proli
@Dr plágium: Néha érdekes dolgokat lehet ám megtudni egy-egy ilyen fórumon:)
Nem is gondolná az ember fia...
rokker33
@Dr plágium: tudom melyik az de akkor is ki kell cserélni mert egész nap nem ülhet egy ember egy hugyos pelenkában mondjuk az irodában vagy egy gyártósoron!A gyerekeknek is azért találták ki mert nem tudnak még kimenni de vizelés vagy sz*rás után ugyanúgy ki kell cserélni szóval elég kamu szaga van ennek a cikknek!
jancsipapa
Az embernél nincs nagyobb állat .Én már a barack (ibolya,narancs,rózsa,stb..) illatú wc papírt sem értem .Minek? A papír zsebkendő még csak-csak . De wc papír ?
Dr plágium
@rokker33: Igazad van, alapvetően ezt a fajta felnőtt pelenkát az inkontinens betegeknek találták ki, ami szerintem jó dolog. Persze ha valakik azért használják mert időt akarnak spórolni a munkahelyükön az nagy marhaság, és felelőtlenség is mert hozzászoknak.
kerék
Japánok...elbaszott , beteg egy nép(nem mind, de a legtöbbjük).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.