Somlót az fogta meg a The Voicéban, hogy itt nem számít, ki mennyire néz ki jól. Kevesebb a fellépési lehetőségem, mióta a tehetségkutatókból jött, televíziós népszerűséggel megtámogatott amatőrök előre kerültek a szakmában – magyarázta Somló Tamás (64), amikor júniusban arról beszélt, megkezdte nyugdíjának intézését, és a hivatal havi megdöbbentően csekély összeget ajánlott neki. Az LGT legendás zenészét nem a tehetségkutatás ténye zavarta, hanem a műsorok dömpingje, tekintettel arra, hogy a tanult muzsikusoknak is kicsi a magyar piac. – Már annyi van tehetségkutató műsorból, hogy kioltják egymást – mondta, majd ehhez képest Malek Andrea (44), Caramel (30), és Mező Misi (34) mellett zsűritag lett a The Voice – Magyarország hangja című legújabb tehetségkutatóban, ahol három hónap alatt - ennyi ideig fut a műsor - lapértesülések szerint 7 milliós gázsit zsebelhet be. Hogy is van ez?

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Aki igazán tehetséges, az talpon marad, aki nem annyira, az elvész a süllyesztőben. Szerintem aki kiakarja próbálni magát, tegye meg, ne menjen el a lehetőségek mellett. Ezek szerint megéri készíteni ezeket a műsorokat, amikor ennyi embert érdekel, mert az ők pénzük nélkül nem menne. Speciel, kíváncsi vagyok ezekre az emberekre. Mindég olyan embert választottam magamnak, aki nagyon tehetséges volt és így csak a döntőben küldtem egy sms-t, annyit tehettem érte...a többi már rajta múlik...
alfás
annyiért még in is megcsinálnálak.
DR Eric CARTMEN
"..van az a pénz amiért korpásodik a hajam"-----ez igaz ma is!
overdose
Somlókám egy kis nyugdijkiegészités én is elfogadnám ,de azért birlak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.