Az X-Faktor mentora szerint Antal Timi az év hangja, Kvaka Andinak hatalmas energiája van, és ostobaság let volna kihagyni a 12-es mezőnyből Csobot Adélt, aki leginkább megosztotta a show 2,3 millió nézőjét. Úgy érzi, tud bánni a női lélekkel, és örül neki, hogy a rivális tehetségkutatóba beült nővére is. Örülsz, hogy a 28 alatti lányokat kaptad? Mit gondolsz róluk? Én vagyok a lányok legnagyobb rajongója, úgyhogy örültem, hogy ők jutottak nekem idén. Antal Timi számomra a 2012-es év hangja, amikor énekel, akkor libabőrös leszek, elfelejtem, hogy mentorként ülök a műsorban, és csak élvezem, ahogy énekel, mint egy koncertet. Gyakran leesik az állam attól, amit Timi tud. De azért izgulok, hogy ne csak a tökéletes hang jöjjön át a műsorban, hanem az ember is, aki mögötte van. Kvaka Andi megfogott már a válogatáson, mert amikor elkezd énekelni, akkor elementáris energia szabadul el a színpadon. Ő olyan rockdalokat tud énekeli, amilyeneket senki más nő nem mert még előtte ebben a...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@dolfika: Már sok nő hitte azt (tévesen) a történelem folyamán, hogy az érvényesüléshez bizonyos farkakon keresztül vezet az út.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dolfika
@Zsoel: Csobot Adél egy kislány akinek nagyra törő vágyai vannak, tehetség nélkül. Hogy ezt megvalósítja Malek farkához van szüksége.
Zsoel
@dolfika: Már sok nő hitte azt (tévesen) a történelem folyamán, hogy az érvényesüléshez bizonyos farkakon keresztül vezet az út.
Disznópofa
Az, hogy az egész ország róla beszél, igaz a legtöbben pejoratívan de ez a "show" szempontjából nem is érdekes. Engem annyira irritál, hogy inkább fejemre húzok egy teli bilit csak ne lássam és ne halljam őt.
varrólány
@Disznópofa: Már ne is haragudj de elképzeltelek...:-)
Disznópofa
@varrólány: Na, és hogy nézek ki? Úgy, mint aki le van sz@rva?:-DDDDD
dolfika
@Horizont: Malekot nem sároztam, és pont Malekot gondolom a négy közül olyannak hogy nem adná a nevét egy ilyen műsorhoz ,ha megmondanák neki mikor hogy döntsön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.