A kismamák arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy anya és gyermek kapcsolatában nem játszhat szerepet tabu és álszemérem.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Valamikor ez egy meghitt és bensőséges dolog volt anya és gyermeke között...nem hinném,hogy a csecsemő nyugodtan tud szopni egy zötykölődő villamoson vagy egy játszótéren ,autók dübörgése ,gyermekek ordítozása és szmog között...de hát kinek a pap...pediíg nem vagyok álszemérmes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@honeykiss: Nem arról van szó, hogy az anyukák mostantól menjenek nyilvános helyre szoptatni. Hanem arról, hogy ha a mama és a baba éppen nem otthon tartózkodik amikor a baba megéhezik, akkor ne kelljen szégyenkezni a mamának, hanem nyugodtan szoptathasson, és a baba se sírjon hiába. Különben pedig vannak olyan nyulvános helyek, üzletek, intézmények, ahol ha valaki elmondja, mit szeretne, biztosítanak neki minden további nélkül szivesen egy üres helyiséget, ahol nyugodtan szoptathat. Ez is lehetne egy megoldás.
honeykiss
@nemkati: köszike olvastam... egy kósza gondolat volt, minden megoldható...
sza
@nemkati: De én mindíg úgy mentem a gyerekekkel hogy otthon megszoptattam , tisztába tettem , három órát kibírtak. Egy kisbabával nem lehet éhesen elindulni sehova!
honeykiss
@sziráki ágnes: én is úgy voltam vele...tudnék írni még pár gondolatot, de látod értelme semmi...
sza
@honeykiss: De van értelme! Az hogy másoknak más a véleménye az nem ok arra hogy te ne írd le a tiedet! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.