Az RTL Klubos énekversenyben három dolgot rejtegetnek: a hamis hangokat, a cigányokat és Ördög Nóra hasát. A piacvezető kereskedelmi csatorna izolált világában a gügyögés és a túldíszítés az elvárás, ugyanakkor komplett problémacsoportok, társadalmi jelenségek, sőt: adott esetben bőrszínek embargója figyelhető meg. Az RTL Klubon például nincsenek cigányok. Illetve voltak/vannak: bűnelkövetőként a hírekben, valamint a mindenkori kibeszélő show-k egymásnak uszított, erőszakos lényre formált szereplőiként. Köszönjük Mónikának, meg Győzikének, hogy a sztereotípiák ilyen jól beépültek. De "egyébként", "úgy" nincsenek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Miért tetszik hazudni kétmillió embernek? Mert ezt teszi, például Zámbó Krisztián kapcsán, akit az első selejtezőn kellett volna hazazavarni.
Mondjuk már ki: rossz, bűn rossz, hallgathatatlanul rossz, amit éneklés címén a fiatalember művel. Ha fikarcnyi tehetsége lenne, akkor pont ő, pont az apja jelentette hátszéllel már rég befutott volna.

Ceglédi úr! Köszönöm, hogy őszintén leírta a valóságot! Persze ezt nemcsak a Zámbó gyerekre értem, hanem a többire is!
Atha
Ceglédi úr! Még a vesszőkkel sem vitatkoznék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.