Csoda, hogy életben van az a brit kisfiú, akinél brutális reakciót váltott ki egy fájdalomcsillapító. A pirula lenyelését követően a gyerek bőrének 65 százaléka levált.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
MIndenféle szar gyógyszereket hoznak forgalomba, a gyártók csak a profitért hajtanak. Lassan a gyógyszerektől fogunk megdögleni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Csak azért linkeltem be az előbbit, hogy volt már ilyen ,
ami maradandó károsodást okozott nagyon sok kisgyermeknek
felnőttnek !
entero
@qxy: Nincs igazad, a gyógynövényeknek nagyon is lehet mellékhatásuk. Én például lehet hogy bevégezném a lándzsás útifűtől (nem tippnek szántam Rézüstnek...:-)) ), egy másik ismerősöm a fehér fűzfakéregtől kerülne kórházba, de még lehetne sorolni.
Kutyafüle
@nyanya001: Főiskolás koromban elvittek bennünket egy intézetbe, hogy megfigyelhessük az enyhén értelmi fogyatékos, valamint a mozgás sérült gyerekekkel való egyéni foglalkozást. Nagyon tanulságos volt.
Ám egy másik épületszárny felöl érdeklődtünk, hogy ott mi van?
Oda nem visznek be bennünket, hangzott a válasz, mert lelkileg nem tudnánk feldolgozni azt amit ott látnánk. Nem firtattuk tovább a dolgot.
qxy
@entero: Nem jó. Ha nem azt a növényt eszed akkor persze. Az a baj, hogy nagyon sokan csak könyv alapján ki okosította magát és ő a nagy gyógy növény szakértő.Ha azt a növényt eszed vagy iszod ami tényleg arra a betegségre jó akkor annak nincs mellékhatása. Jó jó van olyan gyógynövény ami tisztító jellegű,példájúúl, és fosól mit álat de az nem mellékhatás. csak nem szabad köhögni ha az utván sétálsz.
entero
@qxy: Nincs igazad, de mindegy. Tesóm immunológus, gyógyszerkutató, és ha valamire allergiás vagy, akkor az vagy. A Lándzsás útifű légúti betegségekre való, de ha én bevenném, az egyik összetevője megölne, függetlenül attól hogy éppen köhögök és azért.
qxy
@entero: Értelek. így igazad van de nincs olyan gyógy fű amiben nincs az az anyag ami neked nem jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.