Múlt héten négyen maradtak, ma este azonban megint valakinek mennie kellett. Jovő héten már csak hárman lehetnek a színpadon. Csobot Adélnak és Szabó Dávidnak kellett ma este párbajoznia, azután hogy a nézők bizalmat szavaztak Antal Timinek és Oláh Gergőnek.

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Érdekes megfigyelésem van a döntősökkel kapcsolatosan,ami már szinte mindegyikre vonatkozóan:
- az egyik mindig nem Mo.-on lakik /szerb,román,szlovák/
- mindig van köztük egy cigány származású /most tegyük félre a rasszizmust/
- zsűri mindig "nehéz helyzetben "van.Keresztes kijelenti "lennének a
nézők az Ő helyébe "
- a versenyzők nem, versenyként fogják fel,hanem élet-hálás kérdésének
tekintik a versenyt
- a verseny ideje alatt a magyar nyelven történő éneklés Mo.-on a minimálisra
csökkent
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Igyor-vigyor csitrike bent maradt, miért nem lep meg??!!!
roberto
@Mobil123: Dávid sem volt jobb. Nem is tudom mit csinált az Operettszínházban.
Pilóta
@roberto: 22:21
Ott állítólag profi, akkor ölég nagy égés, ha egy képzetlen "csitri" legyötri a placcról:-)
roberto
@Pilóta: Ez akkor olyan, mint a Zámbó fia, aki mindig a próbán teljesített világsikereket :))
Mobil123
@roberto: Igazad lehet, de attól még a kislányt igencsak futatják és sajna de nekem nem egy szimpatikus emberke. Az operett meg igen csak más műfaj mint a pop. Lehet, hogy Dávidnak maradni kellet volna ott.
musicnummer1
Ennek az országnak már csak ez az X faktor hiányzik...igaz olcsóbb lett a gáz...ez nagy GÀZ !!!Ki a f...zt érdekel, hogy ki esik ki, ki marad ??? El van az már elöre döntve...Nemhogy ezek a csirák mennének dolgozni...
Istvannyugdijas
Rosszat Dávidrol,nem tudok mondani de a többiről se nem hiszem,hogy elfogult vagyok.Mért pont a Dávid ez jó kérdés,mert a közzönség igy szavazzott.
P-Márta
Szerintem az maradt talpon, aki szórakoztatni tudott jobban, ez pedig Csobot Adél.
Akarva, akaratlanul is, szeretettel, kedvességgel, egyéni bájával tudta megmosolyogtatni az embert a fellépéseivel, énekeivel...
honeykiss
Szerintem Dávid jobb...egyébként meg mindegy ez az X_Faktor egy vicc az eddigi legsz..rabb...
Pilóta
@Istvannyugdijas: 6:10
"mert a közzönség igy szavazzott"
--- Melyet Feró tett lehetővé, azzal, hogy átadta a döntés jogát a szavazóknak.
--- Helyesen tette!:-)
P-Márta
@Horizont: jó érzéssel, szimpátiával olvastam a válaszodat. Szóval nekünk is fel kell nőnünk adott dolgokhoz, mint pl,. ez esetekhez is.
full
Nekem Szabó Dávid volt a legjobb.Ne feledjétek Ő egy egyetemet végzett színész.Már letett valamit az asztalra,de azt kell mondjam ezek után,hogy ez nem számít Magyarországon.Az nyer aki gereblyézik,meg még érettségijük sincs ez a színvonal???Látszik,hogy az alja népe tartja az ilyen fajta műsort életben.Nem a tudás számít,hanem a vigyorgás és a kisebbség .Gesztinek egy olyan dalt kellett volna adni a Dávidnak ami az emberek szívébe markol,de ezt a kisebbségnek szánja.Azért a sok milliós zsűrizésért neki mindegy ki nyer,csak ne a tehetség győzzön.Csak a devalvált emberek maradtak színpadon.A tehetségek azok már rég kiestek,ebből az összetételből Antal Timinek kéne győzni de nem fogják engedni!!!Dávid ne hagy abba az éneklést mert szuper vagy!!!Tiszta a hangod,nagyon oda tetted magad csak Gesztinek nem Te vagy a favorizáltja,hanem a kisebbség.Tehozzád miért nem ment ki éneklésed után a mentorod???A fent leírtak miatt.
keresztapa
@Pilóta: Feró amit tett, helyesen tette, volna ha nem lenne zsűri tag, szerintem egy zsűritagnak kötelessége a döntés, ha meg nem, akkor nem kell a zsűrizés, és hagyni kell a közönségnek a döntés jogát, aki válogat, és dönt! Azt kell eldönteni, hogy ez a műsor most tudásalapú, vagy tetszés alapú, avagy tehetség kutatás! Mert ez véleményem szerint, egy egyveleg ez is, az is, ebből is,abból is, és az SMS+ a telefon dönt, az az, a pénz az érték, és nem a tudás! Akkor nem úgy kell indítani a műsort, hogy tehetség kutató, a nagy fenét az!
satan666
A szavazok a kis picsa bájaira adták voksukat. "nagyferó" tol többet vártak volna a "hallással" rendelkező nézők. A 8-7-6-5 kiesésnél minden kertelés nélkül küldte haza a szarabbat. Én az első X faktor után megfogadtam,hogy többet nem nézem.Most az utolsó 8 nál rádumált a család. Nagyot csalódtam!!!
P-Márta
Úgy látom, elkezdődött egy olyan minősítgetés, amely az ilyen fajta, olyan fajta...-ról szól, ebbe nem kívánok a továbbiakban bekapcsolódni.

Véleményem szerint nem a diplomának és a meglévő szinpadi gyakorlatnak kell eldöntenie ki jut tovább, hanem a veleszületett készségek, képességeknek, mint ahogy mondták, Adél szinpadra született, valójában, ez tagadhatatlan.

Hogy Geszti miért ilyen dalt adott Sz.D-nak, tőle kellene megkérdezni, mit várt a 90-es évek nosztalgiájától...???
vukkocska
@full: pont ez okozta nekem a problémát. Csobot Adél 18 éves, és tényleg észrevehetően fejlődött hétről hétre. Látszott, hogy jó kezekben van. Dávid régóta énekel, s számomra az volt a kérdés, hogy ki fejlődhet tovább? Egy évek óta éneklő ember, aki esetleg már a "csúcson" van a hangképzésével, vagy az a kislány, aki szinte most kezdett el énekelni, s fejleszthető. Ugyan ezek a kérdések vetődtek fel bennem Oláh Gergőnél is, akinek évek óta zenekara van, rendszeresen fellép, vagy ott van a másik kislány, Timi, 19 évesen csodálatos hanggal. A technikát még mindkét kislánynál fejleszteni kell, biztos, hogy ők még tudnak előre menni, fejlődni.
Feraj49
Érdekes megfigyelésem van a döntősökkel kapcsolatosan,ami már szinte mindegyikre vonatkozóan:
- az egyik mindig nem Mo.-on lakik /szerb,román,szlovák/
- mindig van köztük egy cigány származású /most tegyük félre a rasszizmust/
- zsűri mindig "nehéz helyzetben "van.Keresztes kijelenti "lennének a
nézők az Ő helyébe "
- a versenyzők nem, versenyként fogják fel,hanem élet-hálás kérdésének
tekintik a versenyt
- a verseny ideje alatt a magyar nyelven történő éneklés Mo.-on a minimálisra
csökkent
csa-csa
Adélka hangilag klasszisokkal rosszabb Dávidnál és kimegyek a világból a begyakorolt vicsorától, az elkényeztetett nyafizásától, DE tény hogy a színpadon nagyon színes egyéniség. Azonban nem szubretteket keresnek hanem énekeseket. Az is igaz, hogy a Dávid színész. Tehát ilyen alapon egyiküknek (Lass Bejával együtt) sincs keresnivalójuk az XF-ban. Dávidnak meg a Bejának pl. megmarad a színház. De hogy értetlenül állok az előtt hogy Adélka egyáltalán hogy került be az első 3 közé az tuti.
P-Márta
@Horizont: van egy mondás: fejétől bűzlik a hal, ez tényleg igaz sok esetben!
P-Márta
@vukkocska: tetszik a véleményed. Mi reméljük, hogy Adél és Timi fog a végén "csatázni". Adél bája és Timi szerénysége és ének tudása, előadás módja biztató lehet arra, hogy Timi kerül ki győztesen! Valójában mindkettőnek bőven van mit tanulni.
bretagne
Engem az zavar a legjobban, hogy nem tudjuk, mi állt a borítékban, amit Nóra kibontott. Miért nem láthatjuk? Így nem hiszem el, hogy a nézők így szavaztak!
Levendula
@Feraj49: És mint a mesében, a közmunkás szegény legény megnyeri a fele Y-faktort és a királylány kezét...
Feraj49
@Levendula: 0844-re :oké! De nem tudni mit szól hozzá a felesége és a gyereke ? Esetleg "ezek" már nem akadályok ? Igaz van már rá példa !!!
Levendula
@Feraj49: Rosszul írtad, nem gyereke, hanem gyerekei...
Természetesen otthagy csapot-papot a győztes, felköltözik Budapestre és éli a világát, mint Marci Hevesen... :)
Pilóta
@keresztapa: tegnap 11:05
Idézlek: "szerintem egy zsűritagnak kötelessége a döntés"
Döntött, Adélra szavazott:-)
Pilóta
@Feraj49: tegnap 13:18
Aha, ez igaz:-)
Most egy hazai roma, egy erdélyi és egy párcimi magyar Romániából!
Feraj49
@Levendula: 08,51-re :Azt nem tudtam,hogy több is van ! Na ez akkor olyan lesz mint a KARAMELL ?
keresztapa
@Pilóta: 08:52-re, igaz azért került sor a nézők szavazatának ismertetésére, tehát a döntést a nézőkre hagyta, a nézők szavazata volt a döntő nem az ő döntése, az ő döntésénél a zsűri egyéni értékelése a döntő, az ő állástalanságának következménye, hogy a közönségre hárította a döntést, az a szakmai értékrendjét teszi górcső alá.
Érthető lett volna a döntés ha az egyenlő szavazatok, miatt bont Nóri borítékot!
Pilóta
@keresztapa: 10:52
"Érthető lett volna a döntés ha az egyenlő szavazatok, miatt bont Nóri borítékot!"
--- Mert miért bontott Nóri borítékot?!:-)
keresztapa
@Pilóta: Ez a kérdés bennem is felmerült! Mert Feró a Dávid 2:1 vezetésnél nem Dávidra
tett, hanem, hogy a döntés a közönségre tolódjon egyenlített 2.2-re Így a közönség szavazata döntött, nem Feró vállalta a kiesési döntést!
Pilóta
@keresztapa: 21:51
Feró Adélra szavazott, ezzel lett 2:2!
Azonban előtte Dávidnak elsuttogta Geszti a kamerák előtt, hogy Ildinél nyer, Ferónál bukik:-)
Azt viszont Feró nem tudhatta, kire, mennyien szavaztak sms-ben, azaz, vitatott döntésétől függetlenül is kétesélyes lett a meccs!
keresztapa
@Pilóta: Feró saját döntésével, sem értett egyet, amint közölte is, ezért tett Adél -ra, hogy akkor a közönség viszi a kiesés kritikáját, és nem ő áll a célkeresztben. @Pilóta: Amúgy
semmi kivetésem nincs, az általad írtak fedik a valót, ezért érthetetlen számomra, a zsűri döntés felelősség nélküli ottléte. Az, hogy tolom máshová a felelősséget, ez nekik egy lehetőség a támadás elkerülésére, akkor mindég döntsön a közönség SMS-e, telefonja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.