Mindenki döbbenettel nézte azt a videót, amelyen egy sas elrabol egy csecsemőt. Kiderült hazugság volt a vérfagyasztó jelenet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@Dr plágium: Igazad volt, ettől függetlenül elméletileg valóban megtörténhetne egy ilyen támadás.
Dr plágium
@Zsoel: Talán ha teljesen nyílt terepen egyedül lenne egy csecsemő.
Zsoel
@Dr plágium: Az Alpokban régebben (úgy a XIX. század végéig), amikor még aránylag sok nagy ragadozó madár élt arrafelé, több esetet is feljegyeztek, hogy a szirti sas (illetve a szakállas saskeselyű is) gyerekekre támadt. Természetesen azokat nem bírta felemelni, de akkor is rájuk támadt, méghozzá több esetben nagyon is vakmerően.

Különben többszöri megnézésre nekem is gyanús lett a videó akkor, amikor beszélgettünk róla. Megmondom, miért: amiatt a viszonylagos "közönyösség" miatt, amellyel a helyszínen lévők ezt az egészet kezelik. A videózó előre jól láthatta, hogy odakanyarodik a sas, ahol a gyerek üldögél. Ennek ellenére meg sem nyikkan, nem kísérli meg figyelmeztetni az apát, hanem szépen megvárja, amíg a madár lecsap a gyerekre, és már amikor emelné föl, csak akkor bír kinyögni egy "Oh shit!"-et. Nem beszélve az apáról, aki szép kényelmesen odakocog az addigra leesett gyerekhez, holott ilyen helyzetben két ugrással úgy kellett volna a gyerek mellett teremnie, hogy felizzon körülötte a levegő. Mindazonáltal még így is elég élethűre sikerült a trükk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.