Elegem van a tesómból. 17 éves és minden dologgal hozzám rohan segítségért. Tudom, persze, hogy segítek, hiszen a húgom, de olyan dolgokat művel, ami miatt nagyon dühös vagyok, és már nem tudom mit kezdjek vele. A lényeg, hogy a szüleink ne tudják meg – mármint a húgom szerint. Úgy kezel, mintha én lennék a pótanyja. Apró stikliket még elrendeztem neki, kisegítettem ha anyagilag megszorult, nem volt elég a zsebpénze. Most már úgy érzem, hogy nem hogy anyáéknak nem szól a dolgairól, de nekem is hazudozik.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Sikerült megoldani a "hekkproblémát"? :)
Nőkorszak
@Zsoel: Szia, jó reggelt. Igen, szerencsére napi biztonsági mentés van, és a rendszergazda amint hazaért, rögtön nekifogott. Valami robot ez egyébként, nem ismeretlen a szakemberek számára, csak nekem volt ijesztő a gázálarcával, meg a nevetséges szövegével. A rendszergazda csak nevetett rajta, persze bosszankodva, és nem írom le, hogy miket mondott a telefonba a gyártójára, de nem ez volt az első, amivel találkozott hálistennek, úgyhogy hamar megoldotta. :)
Zsoel
@Nőkorszak: Szia! Jól van akkor, örülök, hogy ilyen simán megoldódott. Máskor ne engedjétek külföldre menni a rendszergazdát! :D

Egyébként - noha nem sokat értek a számítógépes vírusokhoz és társaikhoz - nekem is mindjárt az volt a meggyőződésem, hogy ez nem közvetlen emberi beavatkozás, hanem inkább valamilyen automatikus program lehet, amelyik magától vizsgálja a világ weboldalait, és ahol biztonsági "rést" talál, oda önműködően "felmászik". Aztán hogy tényleg egy algériai fickó csinálta-e ezt a robotot, vagy a felirat csak álca, az már más kérdés. Mindegy, fő, hogy minden visszatért a régi kerékvágásba. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.