Elkapták az a nőt, aki csütörtökön este a metró elé lökte Sunando Sent. A férfit nem ismerte korábban. A nő azzal magyarázta tettét, hogy 2001. szeptember 11. - az ikertornyok lerombolása – óta utálja a muzulmánokat, ezért kellett meghalni a férfinek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Saját meggyőződésű, saját szempontjából igaza van, szemet, szemért. felfogása élet szerűvé válna, és nem csak az életben maradt bűnözőnek lenne joga, hanem a sértett is élhetne azzal a joggal amely a bűnt elkövető élhetett. Fordítsuk meg az áldozat követi el a bűnt, akkor csak neki lehetnek jogai! Mert a liberalizmus gyakorlata, az egyenlő jogokat nem ismeri! A bíróság a bűnelkövetőnek a jogait hangsúlyozza, mint ha a bűn elkövetésére csak neki lenne joga, azt elkövetni. Szerintem az aki a társadalom ellen, bűntettet követ el jogáról abban a pillanatban lemondott amikor a a cselekményt elkövette, mivel jogkövető magatartást nem tartotta, magára kötelező érvényűnek!
Akkor annak a személynek a társadalom milyen elfogadható indokkal ad jogot? Vagy csak a bíró beszél jogról, amit a társadalom meglévő igazság érzete felháborítónak ítél meg, mert ellenes a társadalom igazságosságának érzetével, az az nem életszerű.
Zsoel
Pedig egyes nézetek szerint azt nem is muzulmánok szervezték meg, hanem egy másik közel-keleti eredetű népség... Persze, Amerikában mindent szó nélkül benyelnek, amit a (zömmel szintén ama bizonyos közel-keleti nép kezében lévő) média eléjük tálal. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.