Rengeteg olyan nőről és férfiról hallunk, mi magunk is ismerünk olyan embereket, akik nem tudják megmagyarázni észérvekkel, hogy mit miért tettek az életükben, miért maradtak egy férfi mellett, aki nem bánt jól velük, miért maradtak egy nő mellett, aki megcsalta őket, miért választottak egy fúriát egy kedves lány helyett, és miért mentek a rosszfiúhoz a rendes srác helyett… Megmagyarázhatatlan. A szerelmet magyarázni ostobaság volna?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
A szerelem egyszer csak elmúlik, és átveszi a helyét a mély összetartozás, a szeretet. DE! Megölheti az unalom is, mert a kapcsolatot ápolni kell, anélkül elhal, unalmassá válik.
Dulcinea
A szerelem a világon legcsodálatosabb, és legnemesebb érzelem! De akárhogy is van bizony mulandó! Legalábbis egy idő után, jobb esetben átalakul szeretetté, rosszabb esetben a felek elhagyják egymást.

De akárhogy is van aki legalább egyszer az életben nem tapasztalja meg a szerelem mámorító érzését...az nem élt teljes életet igazán.
Dulcinea
"Mindig úgy szeress, hogy meg ne bánd az elveszett időt. Most kell, hogy szeress és megtaláld karjaim között a könnyen eltűnő időt.
Mert nem az-az igazi fájdalom, melytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.