Valami nem stimmel az MTVA-nál. Szombaton a D. Tóth Kriszta által vezetett DTK Show megszűnéséről kaptunk hírt, tegnap pedig kiderült, hogy a 233 adást megélt Maradj talpon! című vetélkedő is határozatlan időre megpihen. A 2011 októbere óta futó műsor - több mint félmillió nézőjével - a köztévé egyik legsikeresebb produkciója volt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Egy bizonyos IQ szintnél meghúzták a vonalat és nem átugrani kell ,hanem átbújni alatta :)
tűzróka1939
@coni: Van az a pénz amiért az ember eladja ÖN magát és elveit ! Megalkuvók mindíg is voltak és mindíg is lesznek . Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam ha nagy a pofád az csak árt !
nahát
Kit érdekel! Úgy se néztem a m1-t! A Gundel amúgy is egy ripacs!
Rézangyal
Gundel Takács Gábor egy rendkívül művelt, tanult, intelligens ember. Kiváló humorral és ragyogó verbális képességekkel. Nem csodálom, hogy nem tudnak mit kezdeni vele...:P
honeykiss
A jók mennek, az idomítható hajolgatók maradnak...
adrenalink
@coni: Arra nem emlékszem, hogy a TV2-ről Gundi önszántából jött-e el. De, ha belegondolsz, az RTL a Balázsé, Ő meg ráadásul alapból sportriporter, így kijutott az Olimpiára is, ebben a hónapban férfi kézilabda VB-t közvetít, erre csak a M1-en van lehetősége. Szujó Zoltán is jött az F1-el az M1-re... én így látom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.