„Ne fotózz!” – mintha ezt üvöltötte volna szavak nélkül a természetfotós Adam Hanlon arcába egy megvadult szürke fóka. Hanlon nem menekült fejvesztve, de egy életre megtanulta a leckét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
@Pilóta: talán azért mert tett az emberiség untig eleget azért,hogy renget állatfaj kihalt vagy veszélyeztetett...a lényeget ismerjük, amit meg nem, az talán majd megmutatja magát ha akarja...de ez csak az én véleményem
Zsoel
@Pilóta: Hát... A búvárfotós lement a víz alá, és ott találkozott a fókával, amely megnézte magának a "betolakodót", miközben kicsit kinyílt a szája, és látszottak a tépőfogai (a fókák ragadozók, a kutyaalakúak közé tartoznak, így nem meglepő az erőteljes, a kúpos fókánál különösen jól fejlett húsevő fogazat).
Ez már elég is volt a Borsnak (pontosabban annak az angliai bulvárlapnak, amelynek a cikkeit a Bors lenyúlja és lefordítja) ahhoz, hogy egy jó kis "halálközeli pillanatos" hírt kreáljon az esetből. A kúpos fókák ugyan territoriális viselkedésű állatok, és esetenként az ember ellen is felléphetnek támadó szándékkal, főleg sebzetten, vagy ha sarokba szorítják, de csak a szárazon. A vízben magányosan vadásznak, és a fotóshoz is valószínűleg csak a kíváncsiság vezette ezt a példányt.
Figyeld csak meg, hogy mindig milyen rövidek, információhiányosak és ezért semmitmondóak ezek a külföldről átvett (és sokszor rosszul fordított vagy hibásan megfogalmazott) cikkek. Érezni rajtuk, hogy mesterségesen fújták föl őket.
Pilóta
@Zsoel: 10:59
Köszi:-)
A cikk tartalmát értem, csak a címét nem!
... "halálra vált fotós" ... helyett, inkább talán ... "halálra rémült fotós" ... illene a címbe!
Zsoel
@Pilóta: Azzal sincs gond, így is jó, bár ezt a kifejezést inkább úgy szokták használni, hogy "halálra vált arccal".
Pilóta
@Zsoel: 11:20
Én ezt a szókapcsolatot eddig nem hallottam:-)
De, ettől még nyilván lehetséges!
Zsoel
@Pilóta: Ez a hét, úgy látszik, arról szól, hogy ismeretlen kifejezéseket ismertetünk meg egymással. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.