Magyarország ‒ Családokat tett tönkre anyagilag és lelkileg a Rubint Réka szépségszalon! A fitneszlady pár évvel ezelőtt álmot látott: saját nevével fémjelzett szépségszalon-hálózatot Magyarország nagyobb városaiban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Ekkora csacsiságot régen olvastam. Réka neve elviszi a boltot, nahát...volt aki ezt komolyan elhitte? VIDÉKEN? Ahol egyébként sincs pénzük az embereknek? De viccen kívül, komoly ember a lábát sem teszi be olyan helyre, amit Réka neve neve "fémjelez". Ez az a vicc kategória, amin nem lehet nevetni. Ki nem állhatom ezt a házaspárt, mert úgy érték el a sikereiket, hogy rengeteg embert húztak le, ráadásul szemérmetlen hazudozó, exhibicionista mindkettő. Pfujj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Hülye görény ez a nő,pénzéhes a szar kajáját adja a kölykeinek!
keresztapa
A szépség az csodálni való, de a csoda az nem pénz kérdés, aki hitte a szépség csodálatát, elfelejtette a pénzt, ami tette a csodát, így nem az a csoda , hogy nem lett szép, hanem az , hogy elfogyott pénz, a mi a szépséget táplálta, így lett csúnya rút a szépség. Ne vágyj olyanra ami nem vagy!
Dulcinea
@tűzróka1939: Miről tetszik beszélni? Most olyan lágy az idő, mint az olvadt vaj!:)))))))))))))
10:05
honeykiss
Mindíg is utáltam őket erre a pókharapó tapló nőre csak rá kell nézni az ember kedve is elmegy a szépség szótól nem hogy bemenjen egy a nevével fémjelzett szalonba...remélem ők is megszívják jól úgy ahogy a többi vállalkozó...
vukkocska
Leehetitek Rubint Réka fejét, de én biztos már sokkal hamarabb abba is hagytam volna az egészet. Miért kellett megvárni, amíg teljesen tönkre mennek? Valószínű, mert nem értettek hozzá. Nem jól mérték fel a lehetőségeket úgy az üzletben, mint anyagilag. Ettől függetlenül nagyon sajnálom ezeket a családokat, akik tönkrementek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.