Sólet: autentikusan szombatra készülne, amúgy bármely ráérős napon, és kitarthat egész hétre. Kis mennyiségben nem érdemes főzni. A tökéletességre törekvő énünk máris felhördülhet, mert a sóletet nem annyira főzik, mint inkább sütik. Szép lassan, komótosan. S mint minden klasszikusnál, már kezdhetünk is a hitelességet illetően vitákba bocsátkozni. Mert miben sütik? Cserépedényben, vas lábosban,zománcozottban? Netán a korral haladva és az idővel spórolva, mégis kuktába gyömöszölik?
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Legutóbb újítottam , pácolt füstölt libacombbal , drágának tűnt , de kiadós volt. Nem győztem a dicséretet bekaszírozni :))
na ja!+ a villanyszámla!
Természetesen tréfli módon elkészítve, mert a "kóserül" levágott állatok húsának a puszta gondolatától is rosszul vagyok.