Budapest - Bár többet kaszáltak a polgármestereknél, úgy tűnik, az önkormányzati cégek vezetői megússzák a jutalmuk, prémiumuk visszafizetését!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem akarásnak nyögés a vége!
Adnék én olyan jutalmat mindegyiknek,
hogy arról koldulnának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Mire is kapták ezeket a horribilis jutalmakat? Mert ugye a jutalom annak jár, aki a munkájában kiemelkedően magasan teljesitett, vagy az általa vezetett cégnek, vállalatnak kiemelkedő teljesítménye van, vagy egyenlőbbek az egyenlőknél!( rájuk nem vonatkozik a 98%-os szabály?)
honeykiss
trükközés mesterfokon ezért kapják a nagy zsét...
vukkocska
Igazán azt sem értem, hogy miért nem az önkormányzat kasszájába fizetik vissza. Szinte valamennyi fideszes önkormányzat állami támogatásra szorul, mert olyan súlyos milliárdok hiányoznak a költségvetésből Gyanítom azért, mert a juttatottak valamilyen szinten meghálálják az adományt. Megint porhintés az egész.
egyember
"Mert ők megérdemlik"
Hiszen dübörög a gazdaság (bocs. GY.), a GDP magasan (a béka segge alatt), De ezt is megkétszerezzük. Jövőre a jutalmak is kétszeresek lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.